YLSY Özgeçmiş

hunback

Öğrenci
arkadaşlar mülakata giderken özgeçmiş istiyorlar ama herhangi bi format vermemişler.En azından birimiz bi format paylaşsında hepimiz o şekilde hazırlayalım.Öz geçmişten elenmek istemem :D

sidneh

Profesör
Hocam bir Worde eğitim geçmişinizin, varsa projelerinizin, yayınlarınızın, aldığınız kursların, sertifikaların ve referanslarınızın düzgün bir sıra ile yazılmasıyla hazırlanan bir özgeçmiş yeterlidir diye düşünüyorum ben.

shy

Öğrenci
Arkadaşlar yokun özgeçmiş formatı da kullanılabilir hatta daha güzel olur internette var

GT-I8190 cihazımdan gönderildi

mehsaidmet

Öğrenci
Elimde bir kaç örnek vardı onları koyuyorum. Arkadaşın bahsettiği YÖK formatı da olabilir ama şart değil (CV'nin % 93'ü falan boş kalıyor genelde). Neticede mülakatı yapan kurum MEB. Zaten çok da belirleyici bir unsur değil bu özgeçmişler. Geçmiş olsunlar :)

xalperx

Öğrenci
özgeçmiş=CV mi dir? bilmiyorum ama burada işlevsel olarak yaklaşmak gerek bence :) mülakatta karşımıza gelene kadar neler yaptın arkadaş anlat bakalım sorusunun karşılığı olmalı diye düşünüyorum. artık düz yazı şeklinde olur cv dediğimiz şablonda olur yada ne bileyim madde madde olur. bir şekilde şimdiye kadar neler yaptığınızı almanların tabiriyle ''lebenslauf'' 'unuzu yani yaşam yürüyüşünüzü kağıda dökmeniz gerekiyor. bence arkadaşların paylaştığı örneklerden herhangi birisi olabilir.

mehsaidmet

Öğrenci
Ya arkadaşlar fazla takılmayın bu mevzuya. Ben yukarıda göstermiş olduğum ilk cv örneğini verdim mülakatta, hiç bakmadılar bile. Sadece ismimi okudu oradan. Sonra da bize biraz kendinden bahseder misin dediler okadar. Çıkarken de tamam cv'nizi de geri alabilirsiniz dediler.