Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLYS'de Kabul ve Tercih Süreci
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zeynepjeo" data-source="post: 321620" data-attributes="member: 60727"><p>Merhaba,</p><p>Bu kadar açıklayıcı yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bir iki sorum daha var vaktiniz olurda cevaplarsanız sevinirim. Sizin gibi madde madde yazayım daha kolay olur herhalde.</p><p></p><p>1. Eski mesajların birinde sanırım bu seçmeli ders olayını görmüştüm ama orada bakanlığın bu ücreti ödemediğini okuduğumu hatırlıyorum. Durum hala böyle mi acaba? Çünkü dersler tam da eksiğimin olduğu konular...</p><p></p><p>2. Mesela sizinle aynı dönem gidip 6 ayda dil eğitimini bitiren biri bu aralar veya bu yılın sonuna kadar( artık okulun deadline'ı neyse) okullara başvuru yapıyor. Dil eğitimini bitirdikten sonra yurda dönüş mü yapmalı bu kişi? Çünkü epey bir bekleme süresi olacak herhalde... Dönerse veya dönmezse burs yatmaya devam ediyor mu? </p><p></p><p>3.İkinciyle bağlantılı aslında bu soru, dil eğitimini bitirip döndük diyelim burada geçecek 9 10 ay heba olmuyor mu, insanlar bu süreyi nasıl değerlendiriyorlar? Yurtiçi dil eğitimine başlayanlar resmi bursiyerler ilan edildikten 1 ay sonra kursa başlarken yurtdışına gidenler neden 4 5 ay beklemek durumunda, takvim biraz sıkıntılı sanki...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zeynepjeo, post: 321620, member: 60727"] Merhaba, Bu kadar açıklayıcı yazdığınız için çok teşekkür ederim. Bir iki sorum daha var vaktiniz olurda cevaplarsanız sevinirim. Sizin gibi madde madde yazayım daha kolay olur herhalde. 1. Eski mesajların birinde sanırım bu seçmeli ders olayını görmüştüm ama orada bakanlığın bu ücreti ödemediğini okuduğumu hatırlıyorum. Durum hala böyle mi acaba? Çünkü dersler tam da eksiğimin olduğu konular... 2. Mesela sizinle aynı dönem gidip 6 ayda dil eğitimini bitiren biri bu aralar veya bu yılın sonuna kadar( artık okulun deadline'ı neyse) okullara başvuru yapıyor. Dil eğitimini bitirdikten sonra yurda dönüş mü yapmalı bu kişi? Çünkü epey bir bekleme süresi olacak herhalde... Dönerse veya dönmezse burs yatmaya devam ediyor mu? 3.İkinciyle bağlantılı aslında bu soru, dil eğitimini bitirip döndük diyelim burada geçecek 9 10 ay heba olmuyor mu, insanlar bu süreyi nasıl değerlendiriyorlar? Yurtiçi dil eğitimine başlayanlar resmi bursiyerler ilan edildikten 1 ay sonra kursa başlarken yurtdışına gidenler neden 4 5 ay beklemek durumunda, takvim biraz sıkıntılı sanki... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLYS'de Kabul ve Tercih Süreci