Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
YÖK 100/2000 Doktora Bursiyerliği Hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="vasco" data-source="post: 509045" data-attributes="member: 100109"><p>Ne yazık ki bu durum her yerde var. Ben yüksek lisans öğrencisiyim, mart ayı gibi rektörlük BAP biriminden tez çalışmam için üç aylık burs alma durumum vardı. Danışman hocam, bölümde araştırma görevlisi sayısı bir tane olduğu için, yardım amaçlı laboratuvar derslerinde gözetmenlik yapmamı ve sınav gözetmenliğinde bulunmamı rica etti. Bende sorumluluk almak istemediğimi, bu yüzden tez çalışmam engellenecek dediğimde olay "yardım amaçlı" durumundan çıkıp o zaman bursunu iptal ettirelim demeye başladı. Bende iptal olması durumunda çalışmamı ona göre devam ettireceğimi söyledim. Ancak yüzyüze baktığımız için lab. derslerine iki haftada bir 5-6 kez girdim. 6 kez sınav gözetmenliği yaptım. Ne yazık ki tez çalışmam engellendi. Üzerine lab. raporlarını notlandırmam istendiğinde bunu açıkça red ettim. Israr edilince iş yavaşlatmaya gittim. Böyle olunca lab. sorumluluğunu ve rapor okuma işini lisans 4.sınıf öğrencilerine yıktılar. Benden çıktı ama başka öğrencilere yüklendi. </p><p>Yani bu baskı, yıpratma olayı kabullendikçe artan şekilde devam ediyor. Şimdi alacağım bideb bursu dolayısıyla da danışman hocamın planları olduğuna eminim, baştan itiraz etmeyi ve bu bursun veriliş amacını hatırlatmayı düşünüyorum. Sizde itiraz edin, yönetmeliği gösterin, direnin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vasco, post: 509045, member: 100109"] Ne yazık ki bu durum her yerde var. Ben yüksek lisans öğrencisiyim, mart ayı gibi rektörlük BAP biriminden tez çalışmam için üç aylık burs alma durumum vardı. Danışman hocam, bölümde araştırma görevlisi sayısı bir tane olduğu için, yardım amaçlı laboratuvar derslerinde gözetmenlik yapmamı ve sınav gözetmenliğinde bulunmamı rica etti. Bende sorumluluk almak istemediğimi, bu yüzden tez çalışmam engellenecek dediğimde olay "yardım amaçlı" durumundan çıkıp o zaman bursunu iptal ettirelim demeye başladı. Bende iptal olması durumunda çalışmamı ona göre devam ettireceğimi söyledim. Ancak yüzyüze baktığımız için lab. derslerine iki haftada bir 5-6 kez girdim. 6 kez sınav gözetmenliği yaptım. Ne yazık ki tez çalışmam engellendi. Üzerine lab. raporlarını notlandırmam istendiğinde bunu açıkça red ettim. Israr edilince iş yavaşlatmaya gittim. Böyle olunca lab. sorumluluğunu ve rapor okuma işini lisans 4.sınıf öğrencilerine yıktılar. Benden çıktı ama başka öğrencilere yüklendi. Yani bu baskı, yıpratma olayı kabullendikçe artan şekilde devam ediyor. Şimdi alacağım bideb bursu dolayısıyla da danışman hocamın planları olduğuna eminim, baştan itiraz etmeyi ve bu bursun veriliş amacını hatırlatmayı düşünüyorum. Sizde itiraz edin, yönetmeliği gösterin, direnin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
YÖK 100/2000 Doktora Bursiyerliği Hk.