Normal
Turistmus guzelmis..Hocam bunun hakkinda bilginiz varsa bir sey sormak istiyorum. Bu programda karsi universite ile bizim universite arasinda "ilk" baglanti kurma isi bireysel mi?Ben ABD'de bir universiteyle anlasma yapmak - yaptirmak istiyordum okulumla ve kurumumun ilk baglantiyi baslatmasi gerektigini dusunmustum, karsi universitedeki bir hoca da oyle daha saglikli ve mantikli dedi. Ama bizim okulun bu programlarla ilgilenen gorevli "israrla" ilk olarak siz bireysel baglantiya gecin oki alin sonra biz universite olarak devam ettiririz dedi.Ben de ABD'dekilere ciddi ve prof. gorunmek adina okulumuzun mudur yardimcisina soylemistim. O devraldi simdi. Ve olursa ben ve bir hoca arkadadim gidecez.Bizi dusunduren bizim gorevlinin "siz yapin, siz baslatin" demesi. Hakkinda cok da bilgim yok. Bilginiz var.miydi acaba? Ya da bilen biri var mi acaba
Turistmus guzelmis..
Hocam bunun hakkinda bilginiz varsa bir sey sormak istiyorum. Bu programda karsi universite ile bizim universite arasinda "ilk" baglanti kurma isi bireysel mi?
Ben ABD'de bir universiteyle anlasma yapmak - yaptirmak istiyordum okulumla ve kurumumun ilk baglantiyi baslatmasi gerektigini dusunmustum, karsi universitedeki bir hoca da oyle daha saglikli ve mantikli dedi. Ama bizim okulun bu programlarla ilgilenen gorevli "israrla" ilk olarak siz bireysel baglantiya gecin oki alin sonra biz universite olarak devam ettiririz dedi.
Ben de ABD'dekilere ciddi ve prof. gorunmek adina okulumuzun mudur yardimcisina soylemistim. O devraldi simdi. Ve olursa ben ve bir hoca arkadadim gidecez.
Bizi dusunduren bizim gorevlinin "siz yapin, siz baslatin" demesi. Hakkinda cok da bilgim yok. Bilginiz var.miydi acaba? Ya da bilen biri var mi acaba