Normal
Tesekkurler hocam.Yalniz ben ne rektor ne dekan ne de bolum/ABD baskaniyim. Bir garip okutmanim okulu nerden buldunuz derseniz bosverin ben de sizin soylediginiz gibi dusundugum icin ogretim gorevlisi olan mudur yardimcimiza verdim isimi.. adamlar beni, bizi niye kaale alsinlar dedim bir müd.ya da yardimcisi varken.Ilginiz icin tekrar vok tesekkurler hocam.- - - Güncellendi - - -Tesekkurler hocam.Yalniz ben ne rektor ne dekan ne de bolum/ABD baskaniyim. Bir garip okutmanim okulu nerden buldunuz derseniz bosverin ben de sizin soylediginiz gibi dusundugum icin ogretim gorevlisi olan mudur yardimcimiza verdim isimi.. adamlar beni, bizi niye kaale alsinlar dedim bir müd.ya da yardimcisi varken.Ilginiz icin tekrar vok tesekkurler hocam.
Tesekkurler hocam.
Yalniz ben ne rektor ne dekan ne de bolum/ABD baskaniyim. Bir garip okutmanim okulu nerden buldunuz derseniz bosverin ben de sizin soylediginiz gibi dusundugum icin ogretim gorevlisi olan mudur yardimcimiza verdim isimi.. adamlar beni, bizi niye kaale alsinlar dedim bir müd.ya da yardimcisi varken.
Ilginiz icin tekrar vok tesekkurler hocam.
- - - Güncellendi - - -