Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
YÖKDİL hakkında Twitter'da Gündem Çalışması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AttilaHan" data-source="post: 484624" data-attributes="member: 100611"><p>Hanımefendi, o zaman açıklasınlar sınavın tarihini de insanlar ona göre planlarını yapsın. Canları istemezse yarın kaldırırlar sınavı kimse de bir şey diyemez. Bu ülkede işler bu şekilde yürüyor çünkü.</p><p></p><p>Hiç sebep yokken ALES'i değiştirdiler ve binlerce genç mağdur oldu. Beyefendiler alacakları basit bir kararın bile binlerce genci etkileyeceğini hesap edemiyorlar. Son ALES'de bunun canlı bir örneğini gördük. Sınav takvimini ilan etsinler, neyi bekliyorlar, tweet atmaya mı üşeniyorlar yoksa? </p><p></p><p>Kusura bakmayın, oransal olarak daha önceki ALES'te benimle aynı başarıyı elde edenlerden 10 puan düşük aldığım için biraz gerginim. Bana hiçbir getirisi olmayacakken saatlerce Matematik çalışıp 20 net yapmam gerekiyor istediğim puanı almam için. Buna sebep olan aynı zihniyet. Gergin olmam benim sorunum. Sizi ilgilendirmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AttilaHan, post: 484624, member: 100611"] Hanımefendi, o zaman açıklasınlar sınavın tarihini de insanlar ona göre planlarını yapsın. Canları istemezse yarın kaldırırlar sınavı kimse de bir şey diyemez. Bu ülkede işler bu şekilde yürüyor çünkü. Hiç sebep yokken ALES'i değiştirdiler ve binlerce genç mağdur oldu. Beyefendiler alacakları basit bir kararın bile binlerce genci etkileyeceğini hesap edemiyorlar. Son ALES'de bunun canlı bir örneğini gördük. Sınav takvimini ilan etsinler, neyi bekliyorlar, tweet atmaya mı üşeniyorlar yoksa? Kusura bakmayın, oransal olarak daha önceki ALES'te benimle aynı başarıyı elde edenlerden 10 puan düşük aldığım için biraz gerginim. Bana hiçbir getirisi olmayacakken saatlerce Matematik çalışıp 20 net yapmam gerekiyor istediğim puanı almam için. Buna sebep olan aynı zihniyet. Gergin olmam benim sorunum. Sizi ilgilendirmez. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
YÖKDİL hakkında Twitter'da Gündem Çalışması