Yökdil Sınavı İçin Ankara Dil Akademisi mi Başka Kurs mu ?

Merhaba Arkadaşlar ,
Yökdil için hazırlık kursu arıyorum sizce Ankara dil akademisi mi yoksa başka önereceğiniz kurs var mı ? Cevaplar için teşekkürler. :)
 

geld

Öğrenci
İstanbul'da olsan İstanbul Lisan Merkezini tavsiye ederdim.Hocaları gerçekten çok deneyimli adamlar işi biliyor sadece sınava yönelik yökdile girecek adaylardan bir sınıf oluşturup sınava hazırlıyorlar ben sayelerinde YDS'yi kazandım ama Ankara'da şubesi yok diye biliyorum.
 
S

sessizhoca

Guest
Online akademik kurs

Kesinlikle ankara dil akademisi tabi , çünkü online kursta çok başarılılar , kaynakları çok iyi tavsiye ederim.
 

hatsen

Öğrenci
Örgün eğitim düşünüyorsanız Ankara'da birçok kurs var ama demo derse girmeden karar verilmemeli derim ben. Geçen yıl birçok kurs araştırdım. Hepimizin bildiği EEC ve Akın için örnek derse gerek yok tabi. Çünkü buraların çok öğrencisi olduğu için illaki tavsiye eden birileri oluyor. Gittim görüştüm ve fiyatlar oldukça yüksek geldi bu kurumlarda. E tabi bi umursamama, bize öğrenci mi yok tavrı da hissediliyor. Bunların dışında eğer online düşünseydim ankara dil ya da demet hocayı değerlendirecektim, fakat yüzyüze eğitimi daha etkili buluyorum ve daha disiplinli bir çalışma sağlayacağını düşündüm. Son Aşama (Erbilek Hoca)'ya gittim. Tanıtım dersinden sonra kaydoldum ve tanıtımın şov olmadığını, derslerinde aynı akıcılıkta gectiğini gördüm. Öğrenciye telafi dersi yapmak için resmen peşinden koşuyorlar. Ücretsiz olarak birçok derse katılma imkanı sağlıyorlar. Reklamları öğrenci tavsiyesi. Bu yüzden olumlu geribildirim için ellerinden geleni yapıyorlar. Hedefim 80 olduğu ve yeterli ingilizce bilgim olmadığı için istediğim puanı alamadım ama en azından 65 e kadar yükseldim. Şimdi bol bol okuma ve Erbilek hocanın rehberliğiyle önümüzdeki e-yds'ye girmeye hazırlanıyorum. Diğer kurslarda olan ve burada olmayan hiç birşey yok. Artısı ise öğrenciye verdiği "senin başarın bizim için herşeyden önemli" hissiyatı. Son Aşama'yı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
 

bykbzayhan

Öğrenci
Ankara dil akademisi online egitimde iyi. Fakat sadece online ders veriyorlar diye biliyorum. Youtubeta birkac videolarini izledim ve bence iyiydi ama video derslerde demet hocayi da dusunebilirsiniz. Gayet guzel anlatiyor ama yeterince video yok youtube da. Kurs istiyorsaniz ankara da ben de Son aşamayi tavsiye ederim. 2 yil once gittim ve sifirdan 55 e gelmiştim. Sonra ara verdim eğitime. Simdi tekrar hazırlanıyorum 70 icin. Unuttugum cok sey var ama neredeyse sinava kadar 250 saat ders görecegim. Bir de ozel grupla kelime agirlikli çalışarak 70 alirim diye dusunuyorum. Hayirlisi bakalim
 

buseala

Öğrenci
Ankara da onerebilecegim tek yer Son Asama. Yds gibi bir sinavda 70 hedefleyip sifir ingilizcem oldugu icin birkac kursa gittim. Tabi cok iyi calistigim da soylenemez ama beni motive edecek hem bilgisi hem enerjisiyle beni derslere baglayacak bir hocaya da denk gelemedim maalesef. Erbilek hocayi anlatmaya gerek yok. Deneme dersinden sonra kaydoldum ve öyle keyifli bir hazirlil donemi gecti ki anlatamam. Heran hocayi bulabildim ve sanirim girdigim ders saati 400 u bulmustur. Telafi dersi kelime grubu derken yogun bir donemin ardindan yokdilden 92.25 yds 83.75 oldu. Son Aşama ve tabi en önemlisi Erbilek hoca benim icin 1 numara
 
Üst