Yüksek lisans alan bilgisi ile ilgili

nurdan3378

Öğrenci
Yüksek lisans alanım işletme ama ilanlarda artık yönetim organizasyon ya da buna benzer alt derslerden oluşan alan isimleri yer alıyor. Daha önce pazarlama yüksek lisansı şartı olan bir yere başvurdum alan farklı diye reddedildim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Yüksek lisans alanım işletme ama ilanlarda artık yönetim organizasyon ya da buna benzer alt derslerden oluşan alan isimleri yer alıyor. Daha önce pazarlama yüksek lisansı şartı olan bir yere başvurdum alan farklı diye reddedildim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

benzerr durumu bende yasıyorum gecen gun Forumda Halilka arkadasımızda yazmıs arkadaslar sorun enstıtıde ben felsefe ve din bilimleri din feisefesinde yapıyorum yl kontenjanları yayınlanınca felsefe ve din bilimleri adı altında tam 8 alan(din fel. islam fel.vb)anabilim dalları ayrı ayrı kontenjan actı ve din fel. kazandım ama enstıtu kayıt yaparken sadece felsefe dın bilimlerri seklinde yapmıs ama enstituler alt blim dalları seklınde(islam felsefesi dın felsefesi) kadro ilanına cıkıyo danısmanımda dın felsefeci docent. fakulteden bilim dalımla ilgili kağıt alabilirmıyım acaba enstitu fakulteyı arayıp durumu bildırse verirler mi cok sacma bir sey yapmıs enstıtu fakulteler alt bilim dallarına göre kadro ılanına cıkıyo cunku

nurdan3378

Öğrenci
Burada esas olanın genel olması gerekir diye düşünüyorum ama kişiye özel açıldığı için pek çok kadro malesef ki özel şartlar da sunabiliyorlar. Bilmiyorum bu durum gerçekten olması gerken mı? Yani işletme yüksek lisans mezunu olarak ben yönetim organizasyon ile ilgili bütün dersleri aldım. Ne eksiğimiz var ki işleri için bu kadar zor sokuyorlar?