Yüksek Lisans Başvurusu

S

symo++

Guest
ne yazık ki..başvuramazsınız...yani o tarihte mezun durmda olmanız lazım yanlış anlamadıysam bahar dönemi sonunda mezun olabiliyorsunuz çünkü.

Kdz Ereğli 67

Öğrenci
Son döneminiz ise bazı üniversiteler kabul ediyor. Nasıl başvurulacağı ile ilgili duyuruda belirtirler. Kontrol etmenizde fayda var ilanları.

S

symo++

Guest
Son döneminiz ise bazı üniversiteler kabul ediyor. Nasıl başvurulacağı ile ilgili duyuruda belirtirler. Kontrol etmenizde fayda var ilanları.

son dönemin sonu olmalı yalnız bu arkadasın daha okuyacak bahar dönemi var ..bu durmda bu dönem başvuru yapamaz!

ama bahar dönemi sonunda güz için açılacak ilanlara başvurabilir..zaten güzde daha çok kontenjan açılır bu arada..baharda bazı bölümler başvuru bile almaz.

Evet hocam son dönemim ilginiz için teşekkür ederim :)

- - - Güncellendi - - -

Evet hocam bahar dönemi sonunda mezun olacağım özel öğrenci durumunda ders alabiliyoe muyum peki

S

symo++

Guest
Evet hocam son dönemim ilginiz için teşekkür ederim :)

- - - Güncellendi - - -

Evet hocam bahar dönemi sonunda mezun olacağım özel öğrenci durumunda ders alabiliyoe muyum peki

son dönem yani eğer bu dönem sonunda mezun olabilecekseniz normal tezliye başvurabilirsiniz...yoksa başvuramazsınız!! yazdım gelmedi yorum.

ayrıca özel öğrenci olmak size yl öğrenci sıfatı kazandırmaz hatta bence özel kurumlar haricinde bir fayda da sağlamaz..konuşmuştuk bunları (özel öğrenci konusu felan) yaa bi formun diğer başlıklarına bakın ...

symo++

Kısıtlanmış Üyelik
bahar dönemi için açılacak ilanlara EĞER;

güz dönemi yani bu döenm sonu mezun olabilecek durumda iseniz o zaman başvuru yapabilirsiniz. zaten burada da şöyle bir ayrıntı var böyle bir durumda mesela başvuru yaptınız. ve KAZANDINIZ. ama mezuniyetinize 1 ders engel oldu. hakkınız elinizden alınır!..

eğer bu dönem (güz dönemi) sonu mezun olma durmunuz yok ise bu dönem açılan ilanlara zaten başvuru yapamazsınız!..gelecek dönem açılan ilanlara başvuru yapabilrsiniz..

A

Akademik Forum

Guest
merhabalar benim bir sorum olacakti.univ.tezsiz yuksek lisans basvuru sartlarinda univ univ gore degisiyormu?tezsiz yuksek lisans yaparken ales ve benzeri bir sinavdan puan isteniyormu?

A

Akademik Forum

Guest
y lisans

arkadaslar merhaba. sakarya üni şartlarında bişey kafama takıldı yds isterken yabancı dil sartı aranmamaktadr diyo ben hemsirelkten basvuru yapcm ales var ama yds yok . tezsiz mi oluyo bu seklde ? çok saolun

symo++

Kısıtlanmış Üyelik
arkadaslar merhaba. sakarya üni şartlarında bişey kafama takıldı yds isterken yabancı dil sartı aranmamaktadr diyo ben hemsirelkten basvuru yapcm ales var ama yds yok . tezsiz mi oluyo bu seklde ? çok saolun

ilanın diğer koşullarına da bakın lütfen , çünkü normalde (her ne hikmetse) bu şekilde b,ir ibare koyan okul şu ibareyi de eklemeyi ihmal etmiyor "yabancı dil sanavına girmek koşulu vardır" gibi..yani şu demek oluyor bu ikisi aynı anda 1)yabancı dil sınavına girdiğin,ize dair belgelendşirmeniz lazım ancak 2)o sınavdan her ne aldıysanız almış olun (isterse 15 yada 05 olsun 100 üzerinden :) ) bu başvuruya da kazanmaya da engel bir durum değil..siz müklakatı geçin , biz kaydınızı itina ile yaparız demek oluyor. ama işte ne anlamı var bunun sınır koymayacaksan mesela belgeyi ne sebepten istiyosun..bu ülke hgereksiz işlemler ülkesi olarak değiştirlmeli diyorum bazı zamanlar..