merhaba ben biyoloji bölümü biyoteknoloji alanında yüksek lisans yapıyorum ancak gıda mühendisiyim. biyoteknoloji bizim ortak alanımız ve gıda mühendisliği bölümündede bu alanda calısılıyor acaba ben kendi bölümüme geciş yapabilir miyim ?? bunu öğrenmek istiyorum. simdiden tsk
Merhaba, hangi üni.de yapıyorsunuz? Yönetmeliğinize bakalım.ama ben öyp yle atanmadım. normal yüksek lisans yapıyorum
Hocam çok zor o şekilde değiştirmek YÖK kurulu kararı gerekiyor, eğer doktora yapıyor olmak şekilde atandıysanız neredeyse imkansız.Bende ise durum biraz farklı Nazmi hocam, iki farklı fakültede iki farklı doktora programına kayıtlıyım A üniversitesinde 6. Dönemde iken B üniversitesinde 1. Dönemdeydim ve B ünivesitesindeki öğrenciliğimle atandım, şimdi dil eğitimindeyim eğitim bittiğinde doktora yaptıgım yere görevlendirme isteyeceğim ancak aklımda hep A üniversitesindeki doktora var, YÖK e dilekçe yazsam kabul edilme olasılığı var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adıyaman:merhaba Nazmi hocam ben Adıyaman üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum su an
Aynen dediğiniz gibi doktora yapıyor olmak koşulu ile atandım Nazmi hocam, şansımızı denemeli ama çok ümitlenmemeli sanırım...
Bu durumda şu soruyla sizi rahatsı etsem bir yolu var mıdır? "Atandığım üniversitede bölümünde öğrenci var ama anabilim dalında hiç hoca yok, dolayısıyla doktora yaptıgım üniversiteye görevlendirme kesin gibi görünüyor, bense yıllar sonra zorunluluktan gitmektense şimdiden orada kalıp ilerde başka yerlere geçiş yapmak niyetindeyim, mümkün mü hocam? Mümkün değilse görevlendirme sonucu sınav sonucu olumlu geldikten sonra ne kadar zamanda kesinleşir, nasıl bir yol izlemeli?"
Şimdiden teşekkür ederim hocam
Sent from my iPhone using Tapatalk