Yüksek Lisans Danışman Hoca değiştirme

kbrcls

Öğrenci
Merhaba, bu yıl yüksek lisans eğitimime başlayacağım. Mezun olduğum üniversiteden başka bir yerde yüksek lisans kazandım. Hocaları tanımıyorum.Sanat Felsefesi çalışacağım ve kazandığım üniversitede sadece bir hoca sanat alanında çalışıyor. Sınavlar öncesi Maille iletişime geçtiğimde mülakatlarda orada olmayacağını söyledi ve yoktu. Seçtiğim konu onu ilgilendirdiği için yine de danışman olarak onu atayacaklarını düşündüm. Ama ders seçim aşamasında danışman hoca olarak Din felsefesinde uzman bir hocanın belirlendiğini gördüm. Çalışmak istediğim hocayı seçme şansı tanımadılar. Konum belli olmasına ve kazandığım bölümde benden başka sanat felsefesi çalışacak olmamasına rağmen ilgili öğretmenin danışmanlığını nasıl vermediler aklım almıyor? Onun danışmanlık edeceği öğrenciler de başka alanlarda çalışıcaklar. Resmen rastgele bir dağılım olmuş. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor, danışman değişikliği yapabilir miyim?

Kendi hocana durumu anlatıp, çalışmak istediğin hoca ile de anlaşırsan danışman değiştirebilirsin. Bağlı bulunduğun enstitüden matbu bir danışman değişikliği formu ile halledebilirsin.