Yüksek lisans devam meselesi

dunyaliadam

Öğrenci
arkadaşlar üç dönem ders seçip devam etmediğim bir yüksek lisansım var. akademik ilanlara başvurabilmek için bu yüksek lisansa girmiştim ama çalıştığım için devam etme gibi bir imkanım yoktu zaten. ders seçimi yaparken görevli memur bu devamsızlık olayı sana sıkıntı çıkarır tezini bile veremezsin dedi. daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? dediklerinde bir doğruluk payı olabilir mi? nitekim atanırsam bu yüksek lisansıma devam etmek istiyorum...

horozigo

Araştırma Görevlisi
akademik ilanlara başvurabilmek için bu yüksek lisansa girmiştim ama çalıştığım için devam etme gibi bir imkanım yoktu zaten.

Şunun aynısını ben de yaşıyorum, kabul edilirseniz ve kadro 33/a olursa gider durumunuzu anlatırsınız. Sorun olacağını sanmıyorum. Ben atanmadım henüz ama konuştuğumda bir sıkıntı olmayacağını belirttiler.

Ancak 50/d olur ve siz burada devam etmek isterseniz 3 yılda bitiremezseniz sıkıntı olur forumda okuduğum kadarıyla.(Bu konuda yanlış yönlendirmek istemem.)

dunyaliadam

Öğrenci
Şunun aynısını ben de yaşıyorum, kabul edilirseniz ve kadro 33/a olursa gider durumunuzu anlatırsınız. Sorun olacağını sanmıyorum. Ben atanmadım henüz ama konuştuğumda bir sıkıntı olmayacağını belirttiler.

Ancak 50/d olur ve siz burada devam etmek isterseniz 3 yılda bitiremezseniz sıkıntı olur forumda okuduğum kadarıyla.(Bu konuda yanlış yönlendirmek istemem.)

anladım hocam cevap için teşekkürler. ben de 33a ile sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama hocalardan bir bilgi almamış olduğumdan kafama takıldı. sağolun...