Yüksek Lisans Durum

ahmetahmet

Öğrenci
Arkadaşlar bir arkadaşım adına soruyorum.
Kendisi 2012-2013 yüksek lisans girişli.
Ders dönemi basariyla bitmiş,tez dönemi kalmış.Ders döneminden sonra hiç kayit yenilememis.
Bu dönem yenilemiş.Ancak tezi yetistiremedi.
Hakki ne zaman doluyor?

KEMAL47AZBOY

Öğrenci
Hocam en son YÖK 3 yıl kotası koydu fakat bunu herkes için şu kuralı belirlediler 2015-2016 yılının ilk dönemini 1. Dönem olarak sayıyor yanı arkadaşınız hala tezini yetiştirme şansı var enstitü ile konuşsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

drtug

Öğrenci
Merhabalar,kardeşim 2012 de yüksek lisansa başladı.bir dersten kaldığı için tezi 2014 e kaldı.Halen tez bitmiş değil hala süresi var mı tezi bitirmesi için ?

Blue Flame

Öğrenci
Merhaba arkadaşlarç Ben yabancı Yurtlu Mühendislik Öğrencisiyim ve Lisansüstü'nü Türkiye de okumak istiyorum, çünkü kendı ülkemin üniversiteleri pek iyi değil. Doktora nı Amerika da okumak istiyorum. Sadece bu son zaman larda Türkiye de olan güvensizlik olayları gitdikce artmaya başladı ve korkulu bir hal aldı. O yüzden burada farklı şeyler duyuyoruz....

Baazı ları diyorlar ki güvensizlik hayat memat meselesi olmaya döndü, o yüzden hiç buralara dolanmasan daha iyi....

baazı ları diyorlar ki sen zamanın Üniversite de ve kalıcağın yurtda geçecek, zaten iki yıl dan fazla orda olmayacaksın ve pek de her yere gıdıp her yerı dolanmayacaksın ki... kotkucak bir şey yok... sen istediğin yer den başvurunu yap ve kabul olsan da git hiç terdid etme.

Bu konuda biri bana yardımcı ola bilir mi acaba lütfen? doğru ve açık bir cevap istiyorum!!!