şu an çalışmıyorum.malum ücretli öğretmenlik.krediye başvuracağım zaman çalışmıyorsam eğer alabilir miyim? Önceden yatan sigortalar bir sorun oluşturur mu?
[MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam ne diyorsunuz bu konudaarkadaşlar ben şu an yüksek lisans yapıyorum ve ve kyk kredisi alıyordum. şu an araş.gör. olarak göreve başladım aldığım kredi otomatik olarak kesilir mi yoksa benim başvurmam mı gerekiyor? bir de acaba bu durumda kredinin devam etmesi mümkün mü?
Normalde SGK kaydı yapıldığında sistemlerde görünüyor ve otomatik kesiliyor ama siz de başvuru yapabilirsiniz bir ihtimal sistemde görünmezse devam eder zaten karşılıklı olduğu için de bir cezası yok.arkadaşlar ben şu an yüksek lisans yapıyorum ve ve kyk kredisi alıyordum. şu an araş.gör. olarak göreve başladım aldığım kredi otomatik olarak kesilir mi yoksa benim başvurmam mı gerekiyor? bir de acaba bu durumda kredinin devam etmesi mümkün mü?
- - - Güncellendi - - -
[MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocam ne diyorsunuz bu konuda
Normalde SGK kaydı yapıldığında sistemlerde görünüyor ve otomatik kesiliyor ama siz de başvuru yapabilirsiniz bir ihtimal sistemde görünmezse devam eder zaten karşılıklı olduğu için de bir cezası yok.