Yüksek Lisans harç ücreti ne kadar?

Dissident

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar yüksek lisans harç ücreti ne kadar devlet üniversiteleri için? Üniversiteden üniversiteye değişir mi?

byxy

Öğrenci
öyp li olan vermiyor bildiğim kadarı ile..

Peki önceden verdiklerimizi alabilir miyiz?

kardeşim yukarıda sorulan soru öyp ile ilgili değil dikkat edersen yüksek lisans ücreti ne kadar demiş ne hesaplar peşindesiniz ya verdiklerimizi geri alabilir miyiz ülkemin akademisyenleri sizleri rus bilim adamı matematikçinin hayatını okumanızı neler yaptığını görmenizi istiyorum 1 milyon doları nasıl reddettiğini siz üç kuruşun hesabını yaparken adam milyon doları reddedip sadece bilim için uğraşıyor ne diyeyim bilemedim şimdi size öyp li gerçek bilim adamları

msttrk

Öğrenci
Benim bildiğim kadarıyla araştırma görevlileri katkı payı ödemezler. ilgili madde şu şekilde MADDE 13- (1) Lisansüstü öğrenim yapan araştırma görevlilerinden öğrenci katkı payı alınmaz. Ancak, vakıf üniversitelerinde çalışıp Devlet üniversitelerinde lisansüstü öğrenim yapan öğrenciler ile ikinci öğretimde lisansüstü öğrenim yapan öğrenciler katkı payı öderler.

Kaynak: http://www.yok.gov.tr/content/view/949/

electronim

Öğrenci
kardeşim yukarıda sorulan soru öyp ile ilgili değil dikkat edersen yüksek lisans ücreti ne kadar demiş ne hesaplar peşindesiniz ya verdiklerimizi geri alabilir miyiz ülkemin akademisyenleri sizleri rus bilim adamı matematikçinin hayatını okumanızı neler yaptığını görmenizi istiyorum 1 milyon doları nasıl reddettiğini siz üç kuruşun hesabını yaparken adam milyon doları reddedip sadece bilim için uğraşıyor ne diyeyim bilemedim şimdi size öyp li gerçek bilim adamları

birkaç sene sonra geçim derdine düş, babandan para almaya utan ben seni görürüm o zaman..!

A

Akademik Forum

Guest
merhabalar. hangi bölüm üzerine mba yapıyorsunuz ? ayrıca bu durum tezli olması koşulu ile her bölümde geçerli mi