Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yüksek Lisans İçin IELTS Sınavı Akademik mi Olmalı Yoksa Genel IELTS Puanı Kabul Ediliyor mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HÇEVİK" data-source="post: 223039" data-attributes="member: 38165"><p>Arkadaşlar YDS sınavına hazırlanmak üzere kursa yazıldım fakat son günlerde IELTS sınavın yoğun bir şekilde araştırmaya başladım. Writing speaking ve listening konusunda iyi olduğumu düşünüyorum bu yüzden IELTS çok daha mantıklı geldi. İlk kertede amacım ÖYP, olmadığı takdirde şu an son sınıftayım ve okuduğum okulda yüksek lisans başvurusu yapacağım. IELTS akademic ve general kısımlardan kural olarak akademic kısma girmem gerektiğini biliyorum fakat general kısmın da daha kolay olduğunu duydum. Bu konuda Sosyal bilimler alanında yüksek lisans yapmak için gerekli olan puanı alabilmek adına kolay olan general kısma mı girmeliyim yoksa akademic kısma mı girmeliyim. OSYM bu iki kısım hakkında herhangi bir ayrım yapmamış o halde neden daha zor olan akademic sınava girmeliyim ki? ya da açıkca soruyorum Seneye yüksek lisans yapmak istiyorum YDS den korkuyorum(son iki sınavda 50yi geçemedim.) IELTS den hangi bölüme girersem iyi olur ya da hangisine girmeliyim?</p><p>Tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HÇEVİK, post: 223039, member: 38165"] Arkadaşlar YDS sınavına hazırlanmak üzere kursa yazıldım fakat son günlerde IELTS sınavın yoğun bir şekilde araştırmaya başladım. Writing speaking ve listening konusunda iyi olduğumu düşünüyorum bu yüzden IELTS çok daha mantıklı geldi. İlk kertede amacım ÖYP, olmadığı takdirde şu an son sınıftayım ve okuduğum okulda yüksek lisans başvurusu yapacağım. IELTS akademic ve general kısımlardan kural olarak akademic kısma girmem gerektiğini biliyorum fakat general kısmın da daha kolay olduğunu duydum. Bu konuda Sosyal bilimler alanında yüksek lisans yapmak için gerekli olan puanı alabilmek adına kolay olan general kısma mı girmeliyim yoksa akademic kısma mı girmeliyim. OSYM bu iki kısım hakkında herhangi bir ayrım yapmamış o halde neden daha zor olan akademic sınava girmeliyim ki? ya da açıkca soruyorum Seneye yüksek lisans yapmak istiyorum YDS den korkuyorum(son iki sınavda 50yi geçemedim.) IELTS den hangi bölüme girersem iyi olur ya da hangisine girmeliyim? Tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
Yüksek Lisans İçin IELTS Sınavı Akademik mi Olmalı Yoksa Genel IELTS Puanı Kabul Ediliyor mu?