Yüksek Lisans için kyk yurdu başvuruları

Oktay YILMAZ

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben bu ağustos'ta yüksek lisans için Kırklareli'ne başvuru yapmıştım ve kazandım,kaydımı da yaptırdım. Ama yüksek lisans için yurt başvuruları hala başlamadı. Dikey geçişliler, ek yerleştirmeler için ayrı bir yurt başvurusu açıyorlardı, bu sene hala bir sonuç yok. Kredi ve Yurtlar Kurumunu aramıştım, onlar da ilerde yeni bir yurt başvurusu olacak demişlerdi ama hala bir şey yok. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı acaba ?

fecri_ati

Öğrenci
22 eylül'de lisanslar için son yedek yerleştirmeleri yapılacak. Ben 22 Eylül'den sonra lisansüstü yurt başvurularının başlayacağını düşünüyorum.

halil.34.gungor

Öğrenci
anladigim kadariyla burslar tezli yuksek lisans ogrencilerine ve uzerinde mal mulk olmamasi gelir sahibi olmamasi gbi sartlar araniyor detayli bilgisi olan varsa veya diger vlburs ve kredi veren kurumlari paylasabiliriz burada .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Oktay YILMAZ

Öğrenci
Dostum sen yanlış anlamışsın,şuanki sorun burs veya kredi değil, sorumda da olduğu gibi konu yurt. Bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merve

Baş Editör
Merhaba arkadaşlar ben bu ağustos'ta yüksek lisans için Kırklareli'ne başvuru yapmıştım ve kazandım,kaydımı da yaptırdım. Ama yüksek lisans için yurt başvuruları hala başlamadı. Dikey geçişliler, ek yerleştirmeler için ayrı bir yurt başvurusu açıyorlardı, bu sene hala bir sonuç yok. Kredi ve Yurtlar Kurumunu aramıştım, onlar da ilerde yeni bir yurt başvurusu olacak demişlerdi ama hala bir şey yok. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı acaba ?

Sizin beklediğiniz başvuru sanırım bu: https://sonuc.kyk.gov.tr/