Yüksek Lisans İlişiğim Kesildi (mobbing)

Edebikalem

Öğrenci
Merhaba
Ben 2015 senesinde fatih üniversitesinde Türk Dili ve edebiyatı alanında yüksek lisansa yüzde 80 burslu yazıldım. Burada tüm derslerimi aldım ancak darbe olunca okul kapatıldı ve beni İstanbul üniversitesine aktaedılar. Burada tez hocam Çilem Tercüman dan mobbing gördüm. Ardından bölüm başkanı Ali Şükrü Çorum tan da. Hatta ses kaydı ile ispatladım. Ancak okulun Rektörü malum eli kolu çok uzun bu durumun üstünü örttü.
Ben tezimi yazıp verdim. Ancak bahanelerle düzenleme istediler. Düzenlemeyi de yazıp verdim. Bu defa hocalar üzerimden feragat etti. 1 senedir üzerimden feragat eden hocalar ve adli süreçlere bana 3900 TL harç yazmışlar. Tezimin düzenlemesini okula versem de beni bu parayı verecek durumum olmadığı için okuldan artılar.
Üstelik üzerimden ayrılan hocalar ve okulun süreci yönetememesi sebebiyle ben ceza çektim gibi oldu. Bana bugün ilişkin kesildiğine dair yazı yollamışlar. Ben 3 hafta evvel benden istenen paranın yasal olmadığını belirten belgelerle idari mahkemeye başvurmuştum.

Aslında bir sorum yok. Sadece siz okuyunca ne dersiniz bilmiyorum. Gece gece yazmak istedim. Kimsenin cv sine bakıp aldanmayın. Bölüm başkanı diye saygı duyalım denilecek adamın elimde 2 saatlik ses kaydı var bana mobbing uygularken. Ve bu ülkede hala bölüm başkanı bu adam.
Yazıklar olsun.

Adı Ali Şükrü Çoruk.