Yüksek Lisans Kaydı Dondurulduğunda Ne Olur?

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
selamlar arkadaslare bu yaz askere gitmeyi planlamaktayım ancak bu aşamada bilemedğim bir soru var

askere gidecek olursam (hatta bana uzun dönem çıkma ihtimali var) bu durumda tezli programı dondurmuş olucam ..programın bitirlmesi gereken azami süresinde bi değişim olur mu? yoksa aynı mı kalır dondursam dahi?

Sercan

Profesör
selamlar arkadaslare bu yaz askere gitmeyi planlamaktayım ancak bu aşamada bilemedğim bir soru var

askere gidecek olursam (hatta bana uzun dönem çıkma ihtimali var) bu durumda tezli programı dondurmuş olucam ..programın bitirlmesi gereken azami süresinde bi değişim olur mu? yoksa aynı mı kalır dondursam dahi?

Hocam azami süreniz işlemez ve geldiğinizde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Neden bitirdikten sonra gitmiyorsunuz? Kafanız daha rahat olmaz mı?

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
Hocam azami süreniz işlemez ve geldiğinizde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Neden bitirdikten sonra gitmiyorsunuz? Kafanız daha rahat olmaz mı?

hocam teşekkürler ..hayır ya bu kaademik sınavları (kpsss,ales,yds)düşündüğümde askerliği hep önümdeki bir engel gibi görüyorum ...ondan aradan çıkarmak istiyorum kpss de istediğim gibi deil herşeyden bıktım..

Sercan

Profesör
teşekkür ederim efendim :( ya ben siteye adam gibi giremiyorum her sefer beni dışarı atıyor ilk vakada kanser oldum gibi ...bi arkadas proxy ayarlarınız bozuk olabilir dediydi öeldir pc bana ait deil ama hangi proxy?

İlginç. Nasıl dışarı atıyor? Farklı tarayıcılardan denediniz mi? Mozilla filan?

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
İlginç. Nasıl dışarı atıyor? Farklı tarayıcılardan denediniz mi? Mozilla filan?

bu pc de mozilla yok efendim ,explorer ve chrome var ders çalışmak için kendi pc mi sattım ..ondan internet kahvesinden giriyorum.acı olmuş kahve hatta karabiber var :)

(dipnot:eğer nickim biryerlerden size bağzı çağrışımlar yapıyorsa lütfen açıklamayın ..teşekkürler.)

- - - Güncellendi - - -

bu pc de mozilla yok efendim ,explorer ve chrome var ders çalışmak için kendi pc mi sattım ..ondan internet kahvesinden giriyorum.acı olmuş kahve hatta karabiber var :)

(dipnot:eğer nickim biryerlerden size bağzı çağrışımlar yapıyorsa lütfen açıklamayın ..teşekkürler.)

hocam şu an hiç giremiyorum siteye valla iyi bi yerlere gelene kadar buradan kimseyle samimi veya muhattap olmak istemiyorum ondan öyle yazdım..kusura bakmayın sizi seviyorum yoksa.

A

alyansss

Guest
hocam bide şu öteki konuma da bi el atsanız o daha önemliydi sanki hala manşette hiç giremiyorum şu an ondan öyle yazdım misafir nickle zaten bozuk galba bu pc