nuraaaaaaaaaa
Öğrenci
Merhaba.Ben geçen dönem başladım yüksek lisansa,bir dönemi tamamladım yani.Şu an bir ya da iki dönem ara vererek memurluğa hazırlanmayı düşünüyorum.Eğer olursam tamamen bırakacağım zaten.Bunun için kayıt dondurma gibi bir düşüncem var.Sormak istediğim ; kayıt dondurma işlemi için sadece bir dilekçe yazmak yeterli mi ? Ne kadar süre dondurulabiliyor ? Belli bir zamanı var mı ? Bahar dönemi kayıt yenileme süresi geçti çünkü ve ben kaydımı yenilemiştim henüz karar veremediğim için.Eğer donduramazsam ne oluyor ? Devamsızlıktan kalmış olurum galiba.Öyle bir durum varsa da bir ya da iki dönem sonunda kaldığım dersleri tekrar alıp,kaldığım yerden devam edebilir miyim ? Kaydımız ne kadar süre geçerli oluyor,atılma-kaydın silinmesi gibi durumlar mevcut mu ? Kısaca,benim için yedekte kalacak yüksek lisans bir süre...
- - - Güncellendi - - -
Bir de bu yarı yılda kayıt yenilerken ders seçerek yeniledim ve eğer dondurursam veya bırakırsam danışmanım danışmanlığı bıraktığı durumda enstitüdeki kaydımda bir problem olur mu ? Muhtemelen hemen başka bir öğrenci almak isteyeceğini düşünüyorum çünkü.
- - - Güncellendi - - -
Bir de bu yarı yılda kayıt yenilerken ders seçerek yeniledim ve eğer dondurursam veya bırakırsam danışmanım danışmanlığı bıraktığı durumda enstitüdeki kaydımda bir problem olur mu ? Muhtemelen hemen başka bir öğrenci almak isteyeceğini düşünüyorum çünkü.