Yüksek Lisans Kayıt Dondurma Hakkında

cgds

Öğrenci
merhabalar,

bu dönem yüksek lisans eğitimi (tezli) için kayıt yaptırdım. üniversiteye, askere gideceğimden dolayı kayıt dondurmak için dilekçe sundum. lakin okul bunun tam tersini yaparak askerliğimi tecil ettirdi daha sonra askerlik şubesine tecilin iptali için geri yazı gönderdiler. fakat ağustos celp dönemi geçtiği için şuan doğrudan kasım ayına kaldım. ve aktif öğrenci görünmekteyim. eğer okulum tekrar kayıt dondurma işlemini gerçekleştirmezse askerlik süresi boyunca hak kaybı yaşar mıyım?

Teşekkürler.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Hayır yaşamazsınız atılma vs. kalktı sorun yok zaten artık dondurmuyor okullar.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
hocam aynı zamanda ders kaydını yapmamak problem olmaz değil mi çünkü bu süreçte ders kayıt süresi geçmişti yani ders seçemedim.
Hayır hiç bir sorun olmaz. Pasif knuma geçer sadece dönünce harcını öder başlarsınız.
hocam herhangi bir belge beyan etmeme gerek var mıdır askere alınma aşamasında? enstitü zaten tecili bozdurmuş idi.
Hangi kuruma hocam?

zido

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Ben de kaydımı yaptırdım yüksek lisansa, derslerimi de seçtim. Ancak yeni açılan bir okula müdür vekili olarak görevlendirildim. Okulun hiç kadrolu öğretmeni yok, herkes görevlendirme ile geliyor ve en ufak bir sorunda çocuklar başsız kalabiliyor. Bu yüzden derslere gidemiyorum, çok aksadı her şey. Kayıt dondurmak için başvuruda bulunmalı mıyım? Derslere hiç gitmeyip kalsam bir sonraki sene devam edebilir miyim? Harç ödemem gerekir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Mr December

Baş Editör
Merhaba arkadaşlar,
Ben de kaydımı yaptırdım yüksek lisansa, derslerimi de seçtim. Ancak yeni açılan bir okula müdür vekili olarak görevlendirildim. Okulun hiç kadrolu öğretmeni yok, herkes görevlendirme ile geliyor ve en ufak bir sorunda çocuklar başsız kalabiliyor. Bu yüzden derslere gidemiyorum, çok aksadı her şey. Kayıt dondurmak için başvuruda bulunmalı mıyım? Derslere hiç gitmeyip kalsam bir sonraki sene devam edebilir miyim? Harç ödemem gerekir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Devam edersiniz sorun olmaz. Harç 5. dönemde ödemeye başlarsınız eğer uzatırsanız.

yasinokka

Öğrenci
[MENTION=3]Nazmi[/MENTION] [MENTION=8148]Gamze[/MENTION] [MENTION=2365]Merve[/MENTION] hocalarim 3 yildan sonra yüksek lisans ozel sarti olan ilanlara basvuramiyoruz diye biliyorum kaydimizi dondursak yine ayni durum soz konusu mu yani kayit dondurmanin bir esprisi var mi ? Cevap verirseniz bilginiz varsa Bu konuda cok sevinirim.Simdiden cok tesekkur ederim.