Yüksek lisans öğrencilik Hakları

mevludo

Öğrenci
Arkadaşlar yeni yönetmelikle birlikte öğrencilik hakları ne zaman bitiyor 2 yıl içindemi yoksa 3.yıl bitince mi çünkü akademik ilanlara başvuruda öğrencilik haklarından mahrum olmamak gerekiyormuş

dr.who

Öğrenci
Tezli yüksek lisans eğitimini, bilimsel hazırlık hariç 3 yıl içerisinde tamamlamanız gerekmektedir. 2 yılda tamamlayıp tez savunmanızı verirseniz mezun duruma geçersiniz. Eğer akademik ilanlar için uzatmak istiyorsanız tezinizi 3. yıl biterken vermelisiniz.

mevludo

Öğrenci
Tezli yüksek lisans eğitimini, bilimsel hazırlık hariç 3 yıl içerisinde tamamlamanız gerekmektedir. 2 yılda tamamlayıp tez savunmanızı verirseniz mezun duruma geçersiniz. Eğer akademik ilanlar için uzatmak istiyorsanız tezinizi 3. yıl biterken vermelisiniz.

Hocam çok teşekkür ederim benim için çok önemli bir bilgiydi 1 dönem uzatmak istiyorum burası Türkiye inş. bu kural değişmez 2 yıla inmez

frwy

Öğrenci
hocam tezli yüksek lisansa 2011-2012 yılında girdim. ders aşamam bitti. seminere şu an başlayabildim. kadro ilanlarında tezli yüksek lisans yapıyor şartı olduğunda ilana başvurursam durumum ne olur?

A

Akademik Forum

Guest
Yüksek lisans süreleri sıfırlandı.Peki öğrencilik haklarımız geri geldi mi?