merhabalar bir fen bilimciyim ve fen çıkışlıyım..
yani bana soracak olsa idiniz ikisi de kıymetlidir ve kendi zaviyesinde kendine göre ama farklı bir kıymeti vardır demek isterdim. türkiyede sanırım eğitim bilimleri daha çok tutuluyor ama bana göre bu doğru değil yani akılcılığı savunan biriyim ve realiteyi önemserim ona göre yazdım. neden derseniz şöyle düşünün sizce etik ile deney arsında bir mukayese yapılabilir mi ? yada mavi rengi kırmızı veya yeşilden üstündür denebilir mi? ..bunlar çoğaltılabilir ,ama türkiyede şu an sanırım bu şekilde fakat bu yanlış. ayrıca formasyon eğitimi alırken dekana bende bunu sordum acaba oraya mı geçmeli diye bana " hocam oralar da doluyor aynı olacak yakında bi farkı yok" dedi mukayese mümküse siz yapın bana göre biri uç sınırlarda biri yerlerde olsa bile o ondan üstündür denilemez kısaca bir fen bilimci (örneğin ben) neden-sonuç yargısı nı çok çok iyi kurarım.zaten belki bundan akılcılığı benimsiyorum. peki acaba eğitim bilimi olmasa idi bugunku sahip olduğum donanıma sahip olabilecek miydim ? ..karar sizin tercih edeceksiniz sadece..
başarılar dilerim.