Yüksek Lisans Sorunu

Merhaba arkadaşlar, ben ÖYP kapsamında dil eğitimine gittikten sonra 62.5 aldım şimdi eylüldeki yds ye hazırlanıyorum. Ama yine de ne olur ne olmaz diye atandığım üniversitenin enstitüsüne başvurup dışardan öğrenci gibi yüksek lisansa başlayabilirim ÖYPnin dışında, eylülde 65i geçersem ÖYP tercihlerinden tekrar YL kaydımı yapabilir miyim????

stockport

Öğrenci
Türk Dili ve Edebiyatı alanında yüksek lisans yapıyorum. Özel bir üniversite araştırma görevlisi alımında başvuru Şartı olarak Halk Edebiyatı alanında yüksek lisans yapmayı koymuş. Bu ilana başvurabilir miyim ?

A

Akademik Forum

Guest
Başvurabilirsiniz hocam halk edebiyatı derslerini alıyorsanız transkriptinizi de yollayın dosyanızda

A

Akademik Forum

Guest
Yok hocam sıkıntı olmaz sizin program genel olduğu için hepsini kapsar Türk dili ve edebiyatı değilde sizin bölümünüzün içerisinde yer alan başka bir programda yüksek lisans yapıyor olsaydınız başvurunuz kabul olmazdı. Gönül rahatlığıyla başvurunuz inş kadroyu alırsınız.

yasyasyas

Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar
Ben 4yıllık İngilizce öğretmeniyim.yüksek lisans yapmak istiyorum,İngiliz dili ile ilgili.ama işin açığı bu zaman kadar kendime pek guvenemedim.mezun Olduğum üniversite ve aldığım eğitim Yüzünden.artık üstüne bişeler koyup kendimi geliştirmek istiyorum.Üniversite adı çok önemli midir başvurularda?

gmtl

Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar
Ben 4yıllık İngilizce öğretmeniyim.yüksek lisans yapmak istiyorum,İngiliz dili ile ilgili.ama işin açığı bu zaman kadar kendime pek guvenemedim.mezun Olduğum üniversite ve aldığım eğitim Yüzünden.artık üstüne bişeler koyup kendimi geliştirmek istiyorum.Üniversite adı çok önemli midir başvurularda?

Merhaba yasyasyas,

Ben de İngiliz Dili Eğitimi alanında araştırma görevlisiyim. Üniversite adı, puanlarınız ve performansınız yüksek olduğu sürece hiçbir şeye katkıda bulunmaz. Önemli olan sizin bu işe kendinizin ne kadar hazır ve istekli olduğunuzu göstermenizdir. Üniversite adıyla ilgili bir endişeniz varsa hiç olmasın, her şey size bağlı. Başarılar.