yüksek lisans süreci askerlik

mevludo

Öğrenci
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar kafama takıldı 2013 yılında yüksek lisans için askerlik tecili yaptım enstitüye belgeyi verdim bu sene 3. yılımın içindeyim daha sonra askerlik ile ilgili bişey yapmadım enstitü her sene askerlik durumunu bildiriyor mu? Bildiriyorsa kaç yıl bildiriyor 3. yıldan sonra tecil hakkı var mı cevaplayabilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

bigthunder

Doçent
benim 3. sene için bildirmemişler kendim enstitüye başvurup halettim. YL 3 yılda biterse eğer 1 sene daha var yoksa ilk celp döneminde kışlaya:)

mevludo

Öğrenci
benim 3. sene için bildirmemişler kendim enstitüye başvurup halettim. YL 3 yılda biterse eğer 1 sene daha var yoksa ilk celp döneminde kışlaya:)

hocam yüksek lisans 3 yılda bitmez ise 1 sene tecil hakkı var mı tecil ettirmek için illa 3 yılda mı bitirmek gerekir bide hocam 3 yıl 4 ay diye bisey varmış 3 yıldan sonra 4 tez için süre veriliyomuş bi bilgin varsa aydınlatırsan çok memnun olurum

Adaland45

Öğrenci
arkadaşlar merhaba; tezsiz yüksek lisansa kayıt oldum.güz döneminde maddi imkanlar yüzünden kayıt yenileme yapamayacağım gibi görünüyor.üviversite kayıt yenileme yapmasam.askerlik şubesine bildirim yapar mı.