Yüksek Lisans Tamamlama Süresi Var Mıdır? Okuldan İlişik Kesilebilir Mi?

lordzamura

Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar,

2012 de Fen Bilimleri Enstitüsü, Enformatik bölümünde Tezli Yüksek Lisansa başladım.
1.Yarı yıl devam edebildim. Geri kalan dönemde sağlık sorunları vs devam edemedim. Ancak düzenli olarak kayıt yeniledim.
Ortalamalarım bu şekilde,

2012-2013 Bahar - 4 Ders - Dönem Ort : 2.5 : HARÇ YOK
2013-2014 Güz - 2 Ders - Dönem Ort : 0 : HARÇ YOK
2013-2014 Bahar - 5 Ders - Dönem Ort : 0 : HARÇ YOK
2014-2015 Güz - 6 Ders - Dönem Ort : 0.75 : HARÇ YOK
2014-2015 Bahar - 4 Ders - Dönem Ort : 0 : 192 TL HARÇ ÖDENDİ.

6.Yarı yıla başlayacağım 2015-2016 Güz döneminde. Ancak öğrenci otomasyonuna falan 1 ay öncesine kadar giriş yapabilirken şuan giriş yapamıyorum.
İlişiğimin kesilme durumu var mı?
Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen.

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
Merhabalar arkadaşlar,

2012 de Fen Bilimleri Enstitüsü, Enformatik bölümünde Tezli Yüksek Lisansa başladım.
1.Yarı yıl devam edebildim. Geri kalan dönemde sağlık sorunları vs devam edemedim. Ancak düzenli olarak kayıt yeniledim.
Ortalamalarım bu şekilde,

2012-2013 Bahar - 4 Ders - Dönem Ort : 2.5 : HARÇ YOK
2013-2014 Güz - 2 Ders - Dönem Ort : 0 : HARÇ YOK
2013-2014 Bahar - 5 Ders - Dönem Ort : 0 : HARÇ YOK
2014-2015 Güz - 6 Ders - Dönem Ort : 0.75 : HARÇ YOK
2014-2015 Bahar - 4 Ders - Dönem Ort : 0 : 192 TL HARÇ ÖDENDİ.

6.Yarı yıla başlayacağım 2015-2016 Güz döneminde. Ancak öğrenci otomasyonuna falan 1 ay öncesine kadar giriş yapabilirken şuan giriş yapamıyorum.
İlişiğimin kesilme durumu var mı?
Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen.

hay allah hakim değilim ama neden dondurmadınız ki yaf azami süre etkilenmeiş olurdu ...

lordzamura

Öğrenci
valla hocam bu 3 yıllık dönemde cezaevi, açık safra ameliyatı ve diz kapağı kırığı gibi talihsizliklerle uğraşmaktan fırsatım olmadı desem yeridir.

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar ilişik kesme artık yokmuş.
harçlarınızı yatırdığınız sürece istediğiniz kadar devam edebiliyorsunuz, sadece harçlar zamanla %50, %100, %300 artıyor o kadar.

Paul Klee

Öğrenci
Hocam ilişik kesme hiçbiş şartta yok değil mi? Ben danışman hocamla bazı sıkıntılar yaşadım. Bütün dersleri zamanında verdim fakat tez döneminde bazı şahsi problemlerim nedeniyle hocanın yanına gidemedim. O da beni tez döneminde iki dönem alınan özel konular dersinden bıraktı (ders kredisiz). Bu durumda ilişik kesilmesi gibi bir şey olmuyor sanırım değil mi?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı