Yüksek Lisans Tez - Değişiklik

goggles

Araştırma Görevlisi
Yüksek lisans tez aşamasındayım. Verdiğim tez önerisindeki araştırma problemlerinden bazısını çıkardım ve yeni araştırma problemleri ekledim. Bunun için enstitüye bir bildirimde bulunmalı mıyım? Tez konusunu değiştirirken form doldurup veriyoruz biliyorum ama bunun için birşey gerekiyor mu? Teşekkürler.

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Yüksek lisans tez aşamasındayım. Verdiğim tez önerisindeki araştırma problemlerinden bazısını çıkardım ve yeni araştırma problemleri ekledim. Bunun için enstitüye bir bildirimde bulunmalı mıyım? Tez konusunu değiştirirken form doldurup veriyoruz biliyorum ama bunun için birşey gerekiyor mu? Teşekkürler.

Hocam sadece araştırma probleminde değişiklik yapmışsın, tez danışmanına sor ama bence sorun olmaz zaten tezini savunup teslim ettikten sonra tutup da tez önerinle tezini karşılaştırmazlar

argor1

Öğrenci

Hocam yaptığın işlemler danışman bilgisi dahilindeyse sıkıntı olmaz. En fazla gerekirse savunduktan sonra tez başlığının değişmesi sağlanır o kadar.

Mr December

Baş Editör

Okulunuzun kurallarına göre değişiklik gösterebilir. Enstitünüze danışın bu durumu.

Dipnot: Mesela bir okulda tez başlığı tanımlandığında o başlık asla değiştirilemiyor.