Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="candostum123" data-source="post: 210748" data-attributes="member: 53370"><p>mrb arkadaşlar. ben eczacıyım..tezsiz yüksek lisans için hangi branşa başvurmam lazım ki kesin alsınlar. çünkü çoğu bölümde yeterli sayı olmadıı için iptal ediyorlarmış. böyle bir şey var mı.....şu an bakaya kaydım var. ancak raporum olduğu için bakaya kaydımı sildriebilecem. yani kasım ayına kadar askerlik yönünden bi sıkıntım olmayacak.. tezsiz yüksek lisansa başvurum kabul olnursa şayet kesin kayıt için askerlik kaydı belgesi isteyecekler..askere gidersem o evrağı verirler mi...</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>http://www.sosyalbilimler.hacettepe.edu.tr/lisanaustu_egitim_sureleri.pdf çok önemlidir.. okuyun lütffennç.....</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>sayın caydın !!.. askerlik şubesine gidip kendin tecil ettirmen lazım.. öncesinde şubeyi arayarak hangi belgelerle gitmen gerektiğini sorman lazım... orda 15 dk da işini çözüyorlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="candostum123, post: 210748, member: 53370"] mrb arkadaşlar. ben eczacıyım..tezsiz yüksek lisans için hangi branşa başvurmam lazım ki kesin alsınlar. çünkü çoğu bölümde yeterli sayı olmadıı için iptal ediyorlarmış. böyle bir şey var mı.....şu an bakaya kaydım var. ancak raporum olduğu için bakaya kaydımı sildriebilecem. yani kasım ayına kadar askerlik yönünden bi sıkıntım olmayacak.. tezsiz yüksek lisansa başvurum kabul olnursa şayet kesin kayıt için askerlik kaydı belgesi isteyecekler..askere gidersem o evrağı verirler mi... [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] http://www.sosyalbilimler.hacettepe.edu.tr/lisanaustu_egitim_sureleri.pdf çok önemlidir.. okuyun lütffennç..... [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] sayın caydın !!.. askerlik şubesine gidip kendin tecil ettirmen lazım.. öncesinde şubeyi arayarak hangi belgelerle gitmen gerektiğini sorman lazım... orda 15 dk da işini çözüyorlar... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili