Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cowon" data-source="post: 291018" data-attributes="member: 34209"><p>28 yaşındayım, halihazırda bakaya durumdayım, yüksek lisans tezim bitecek 3 ay sonra.aöf 4 yıllık bir programa da kayıtlıyım. muayene işlemim hiç gerçekleştirilmedi. aile hekiminden alacağım bilgilendirme ve öğrenci belgesi ile şubeye gittiğimde bana çıkan cezayı ödeme durumum gerçekleşince bakaya durumu ortadan kalkar mı? kalkarsa,tecil işlemi daha evvel hiç resmi hakkımı kullanmadığım için 29 yaşa kadar gerçekleştirilebilir mi ve gerçekleşirse bu arada doktora programına başvurabilir miyim (master-doktora bütünleşik programlara örneğin) ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cowon, post: 291018, member: 34209"] 28 yaşındayım, halihazırda bakaya durumdayım, yüksek lisans tezim bitecek 3 ay sonra.aöf 4 yıllık bir programa da kayıtlıyım. muayene işlemim hiç gerçekleştirilmedi. aile hekiminden alacağım bilgilendirme ve öğrenci belgesi ile şubeye gittiğimde bana çıkan cezayı ödeme durumum gerçekleşince bakaya durumu ortadan kalkar mı? kalkarsa,tecil işlemi daha evvel hiç resmi hakkımı kullanmadığım için 29 yaşa kadar gerçekleştirilebilir mi ve gerçekleşirse bu arada doktora programına başvurabilir miyim (master-doktora bütünleşik programlara örneğin) ? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili