Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Serhat Ayan" data-source="post: 331704"><p>Merhaba Arkadaşlar,</p><p></p><p>Öncelikle tüm dostlara iyi akşamlar dilerim.</p><p></p><p>Sormak istediğim şey şu;</p><p></p><p>Bir Üniversite'ye Tezsiz Yüksek Lisans başvurusunda bulundum, kabul edildim ve Bahar Dönemi için kayıt olacağım ancak bu sanırım ön kayıt gibi bir nitelikte.</p><p></p><p>Üniversite benim askerlik tecilimi Ocak 2015 sonu veya Şubat ilk haftası gibi ASAL'a teklif edecekmiş ancak benim durum belgemde " 25.01.2015" tarihine kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur" yazıyor. </p><p></p><p>Üniversite'nin dediği şey; "Biz sana şimdi x programına kayıt yaptırdığın ve Şubat ayında derslere başlayacağına dair resmi bir yazı vereceğiz onu alıp askerlik şubene verdiğinde bir problem olmayacak, en geç Şubat ayının ilk haftasıda askerliğini resmi olarak tecil ettireceğiz" gibi bir yanıt veriyor. Ancak Askerlik Şubemi aradığımda böyle bir uygulamanın olmadığını belirtiyor.</p><p></p><p>Ben aslında kayıt sürecimi Aralık ayında tamamlayacağım ancak okul zannedersem bu kayıt sürecini Ocak ayının sonu veya Şubat ayının başı gibi bir döneme denk getirmekte.</p><p></p><p>Bu konu hakkında nasıl ilerlemem lazım veya okulun dediği gibi bu verecekleri geçici kağıt benim askerliğimi ertelemem için fayda sağlar mı?</p><p></p><p>Açıkçası bu konuyu önemli ve sık rastlanılmamış bir sorun olarak görüyorum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım için cevapların faydalı olacağını ümit ediyorum.</p><p></p><p>Saygılarımla</p><p></p><p>Serhat</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serhat Ayan, post: 331704"] Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle tüm dostlara iyi akşamlar dilerim. Sormak istediğim şey şu; Bir Üniversite'ye Tezsiz Yüksek Lisans başvurusunda bulundum, kabul edildim ve Bahar Dönemi için kayıt olacağım ancak bu sanırım ön kayıt gibi bir nitelikte. Üniversite benim askerlik tecilimi Ocak 2015 sonu veya Şubat ilk haftası gibi ASAL'a teklif edecekmiş ancak benim durum belgemde " 25.01.2015" tarihine kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur" yazıyor. Üniversite'nin dediği şey; "Biz sana şimdi x programına kayıt yaptırdığın ve Şubat ayında derslere başlayacağına dair resmi bir yazı vereceğiz onu alıp askerlik şubene verdiğinde bir problem olmayacak, en geç Şubat ayının ilk haftasıda askerliğini resmi olarak tecil ettireceğiz" gibi bir yanıt veriyor. Ancak Askerlik Şubemi aradığımda böyle bir uygulamanın olmadığını belirtiyor. Ben aslında kayıt sürecimi Aralık ayında tamamlayacağım ancak okul zannedersem bu kayıt sürecini Ocak ayının sonu veya Şubat ayının başı gibi bir döneme denk getirmekte. Bu konu hakkında nasıl ilerlemem lazım veya okulun dediği gibi bu verecekleri geçici kağıt benim askerliğimi ertelemem için fayda sağlar mı? Açıkçası bu konuyu önemli ve sık rastlanılmamış bir sorun olarak görüyorum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım için cevapların faydalı olacağını ümit ediyorum. Saygılarımla Serhat [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili