Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gallowwalker" data-source="post: 353459" data-attributes="member: 75312"><p><strong>Yüksek lisansla ilgili askerlik durumum</strong></p><p></p><p>Merhabalar hocam, benim bir sorum olacak, sorum şu ben 2008 de üniye başladım 2012 haziranda okulu tamamladim 2011 dendir yoklama kacagi olarak gorunuyorum. 2012 eylül ayında yüksek lisansa başladım suana kadar öğrenci olarak bulunmaktayım.</p><p>Askerlik şubesine gittiğim zaman bana oradaki memur sen yoklama kacagisin dedi, şimdi hocam benim sorum şu bana yüksek lisansdan 2016 haziranina kadar öğrencimizdir adinda bir eke belgesi verdiler.Askerliğimi 2016 hazirana kadar tecil ettirebilirmiyim nisan ayında diplomamin asli ile? ve yüksek lisans icin bana yabancı subeden değil ya elcilikten yada subenden yaptirman gerekli dedi nasil bir prosedur izlicem?</p><p></p><p>Birde para cezami odemeden tecil ettirebilirmiyim ve para cezasi cikarmi bana?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gallowwalker, post: 353459, member: 75312"] [b]Yüksek lisansla ilgili askerlik durumum[/b] Merhabalar hocam, benim bir sorum olacak, sorum şu ben 2008 de üniye başladım 2012 haziranda okulu tamamladim 2011 dendir yoklama kacagi olarak gorunuyorum. 2012 eylül ayında yüksek lisansa başladım suana kadar öğrenci olarak bulunmaktayım. Askerlik şubesine gittiğim zaman bana oradaki memur sen yoklama kacagisin dedi, şimdi hocam benim sorum şu bana yüksek lisansdan 2016 haziranina kadar öğrencimizdir adinda bir eke belgesi verdiler.Askerliğimi 2016 hazirana kadar tecil ettirebilirmiyim nisan ayında diplomamin asli ile? ve yüksek lisans icin bana yabancı subeden değil ya elcilikten yada subenden yaptirman gerekli dedi nasil bir prosedur izlicem? Birde para cezami odemeden tecil ettirebilirmiyim ve para cezasi cikarmi bana? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili