Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="avc" data-source="post: 390522" data-attributes="member: 83465"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Benim durumum biraz daha farklı. 31 Mayıs 2013'te üniversiteden mezun oldum. 30 eylül 2015e kadar askerliğim tecilli idi. Elimde belge var. Ancak haziran 2015 sonunda bağlı bulunduğum askerlik şubesinden beni arayıp yönetmeliğin değiştiğini ve tecilimin 2015 mayıs sonunda bittiğini söylediler. Şuan itibariyle bakaya durumdayım. Şimdi bir kaç üniversitede yüksek lisansa başvurdum tabii başvurularımı yaparken her ne kadar askerlik şubesi geçersiz olduğunu söylese de elimdeki resmi kağıtta yazılı olan 30 Eylül 2015 tarihini girdim formları doldururken. Sonuçlarını beklerken sizlere sormak istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım? Üniversite benim askerliğimi tecil ettirir mi? </p><p></p><p>Not: Üniversiteler şuana kadar benden askerlik ile ilgili bi belge istemedi. başvurduğum üniversitelerden biri kesin kayıtta askerlik belgesi istiyor. Diğerlerinin web sayfalarında bir bilgi henüz yok.</p><p></p><p>Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.</p><p>AVC</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="avc, post: 390522, member: 83465"] Merhabalar, Benim durumum biraz daha farklı. 31 Mayıs 2013'te üniversiteden mezun oldum. 30 eylül 2015e kadar askerliğim tecilli idi. Elimde belge var. Ancak haziran 2015 sonunda bağlı bulunduğum askerlik şubesinden beni arayıp yönetmeliğin değiştiğini ve tecilimin 2015 mayıs sonunda bittiğini söylediler. Şuan itibariyle bakaya durumdayım. Şimdi bir kaç üniversitede yüksek lisansa başvurdum tabii başvurularımı yaparken her ne kadar askerlik şubesi geçersiz olduğunu söylese de elimdeki resmi kağıtta yazılı olan 30 Eylül 2015 tarihini girdim formları doldururken. Sonuçlarını beklerken sizlere sormak istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım? Üniversite benim askerliğimi tecil ettirir mi? Not: Üniversiteler şuana kadar benden askerlik ile ilgili bi belge istemedi. başvurduğum üniversitelerden biri kesin kayıtta askerlik belgesi istiyor. Diğerlerinin web sayfalarında bir bilgi henüz yok. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. AVC [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili