Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teknoedebiyat1" data-source="post: 427276" data-attributes="member: 77291"><p>İyi günler hocalarım,</p><p>Benimde merak ettiğim bir sorum var cevap verebilirseniz memnun olurum. .</p><p>2014 haziranda lisanstan mezun oldum ondan sonra lisans diplomamla 2 yıllık tecil yaptım (kasım 2016ya kadar devam ediyor) şimdi ise bir yükseklisans programına kayıt hakkı kazandım ve kaydımı yaptırmaya gideceğim derslerimi de seçeceğim ama özel sebeplerden dolayı derslere gidrmeyeceğim..yükseklisansa kayıt yaptırdıktan sonra enstitü kendisimi askerlik şubesine ulaşıp 3 yıl tecil yaptırır yoksa kendim mi gidip askerlik şubesine öğrenci belgemi vermeliyim..ayrıca her dönem sadece internetten derslerimi seçip almam ama derslere hiç gitmemem bir sıkıntı yaratırmı? Yüksek lisansa kayıt tarihinden itibaren 3 yıl boyunca kaydımı sildirmediğim sürece tecilim devam eder mi ?</p><p></p><p>GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teknoedebiyat1, post: 427276, member: 77291"] İyi günler hocalarım, Benimde merak ettiğim bir sorum var cevap verebilirseniz memnun olurum. . 2014 haziranda lisanstan mezun oldum ondan sonra lisans diplomamla 2 yıllık tecil yaptım (kasım 2016ya kadar devam ediyor) şimdi ise bir yükseklisans programına kayıt hakkı kazandım ve kaydımı yaptırmaya gideceğim derslerimi de seçeceğim ama özel sebeplerden dolayı derslere gidrmeyeceğim..yükseklisansa kayıt yaptırdıktan sonra enstitü kendisimi askerlik şubesine ulaşıp 3 yıl tecil yaptırır yoksa kendim mi gidip askerlik şubesine öğrenci belgemi vermeliyim..ayrıca her dönem sadece internetten derslerimi seçip almam ama derslere hiç gitmemem bir sıkıntı yaratırmı? Yüksek lisansa kayıt tarihinden itibaren 3 yıl boyunca kaydımı sildirmediğim sürece tecilim devam eder mi ? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili