Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="r10aldinho" data-source="post: 427401" data-attributes="member: 11702"><p>Merhaba hocam, daha bilgili bir kişiyle görüşmeyi deneyin. Benimle benzer durumdaki kişiler de yapmıştı bunu. Maltepe, İstanbul Ticaret üniversitesi, Sinop üniversitesi vb üniversitelerin sayfalarında örnek dilekçe bile paylaşılmış. İlgili kanuna göre azami sürenizin yeniden hesaplanıp buna göre tecil istemesi lazım enstitünüzün. Sadece yazı yazacaklar. Sonra zaten askerlik şubeniz erteleme işlemini yapıyor. Üniversiteyle tekrar konuşun, umarım halledilir.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Kayıt yaptırabilirsiniz hocam, ama yüksek lisansı kullanarak tecil yaptıramazsınız diye biliyorum. Doktoranızın başlangıcından itibaren 6 yıl tecil edilebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="r10aldinho, post: 427401, member: 11702"] Merhaba hocam, daha bilgili bir kişiyle görüşmeyi deneyin. Benimle benzer durumdaki kişiler de yapmıştı bunu. Maltepe, İstanbul Ticaret üniversitesi, Sinop üniversitesi vb üniversitelerin sayfalarında örnek dilekçe bile paylaşılmış. İlgili kanuna göre azami sürenizin yeniden hesaplanıp buna göre tecil istemesi lazım enstitünüzün. Sadece yazı yazacaklar. Sonra zaten askerlik şubeniz erteleme işlemini yapıyor. Üniversiteyle tekrar konuşun, umarım halledilir. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Kayıt yaptırabilirsiniz hocam, ama yüksek lisansı kullanarak tecil yaptıramazsınız diye biliyorum. Doktoranızın başlangıcından itibaren 6 yıl tecil edilebilir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili