Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TedParker" data-source="post: 433596" data-attributes="member: 26162"><p>Herkese Merhabalar;</p><p>Uzatmış yüksek lisans öğrencisiyim. 8. Dönemim ancak bir takım sorunlar yuzunden bu kayıt dönemini kaçırdım, 19 şubatta mazeretli kayıt da sona ermiş durumda. Okul muhtemelen askeriyeye bildirmiş bu durumu. Polis eli ile askerlik şubeye uğramam için kağıt birakılmış adresime. Bu durumda izlemem gereken yol nedir. Askere şuan gitmem mümkün değil. Öğrenci sayfamda ayrılma tarihi olarak 28 şubat görünüyor. Öğrenciliğim düşürülmüş mü, raporla vb ile ekstra bir mazeretli kayıt yapılabilir mi, askeriye nazarında durumum nedir? bilgisi olanlara cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TedParker, post: 433596, member: 26162"] Herkese Merhabalar; Uzatmış yüksek lisans öğrencisiyim. 8. Dönemim ancak bir takım sorunlar yuzunden bu kayıt dönemini kaçırdım, 19 şubatta mazeretli kayıt da sona ermiş durumda. Okul muhtemelen askeriyeye bildirmiş bu durumu. Polis eli ile askerlik şubeye uğramam için kağıt birakılmış adresime. Bu durumda izlemem gereken yol nedir. Askere şuan gitmem mümkün değil. Öğrenci sayfamda ayrılma tarihi olarak 28 şubat görünüyor. Öğrenciliğim düşürülmüş mü, raporla vb ile ekstra bir mazeretli kayıt yapılabilir mi, askeriye nazarında durumum nedir? bilgisi olanlara cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili