Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="davesinner" data-source="post: 435724" data-attributes="member: 87376"><p>Merhabalar hocam, lisans mezunuyum ve 2 yıllık tecil hakkım bitti. Dün askerlik şubesine gittiğimde direk Ağustosta askersin dediler. Elime de bir belge verdiler. Belgede '28.07.2016 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur' yazıyor. Ağustosta da atamam olurmuş sanırım. Yüksek lisans yapmak istiyorum bu güz döneminde. Bir sıkıntı olmazsa gireceğim bir yere. Ama geçen senenin başvuru tarihlerine baktığımda, kesin kayıtlar Ağustosun ortasını hatta sonunu buluyor. Bu durumda okulu kazansam bile askerlik belgesi istenecek ve ben o tarihler içerisinde askerlik belgesi alıp alamayacağımı bilmiyorum. Biraz araştırdım. Kesin kayıt tarihlerini gösterir belgeyi okuldan alıp askerlik şubesine gidince geçici olarak bir süre uzatıp sana askerlik belgesini veriyorlarmış. Var mıdır bir bilgisi olan? Teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="davesinner, post: 435724, member: 87376"] Merhabalar hocam, lisans mezunuyum ve 2 yıllık tecil hakkım bitti. Dün askerlik şubesine gittiğimde direk Ağustosta askersin dediler. Elime de bir belge verdiler. Belgede '28.07.2016 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur' yazıyor. Ağustosta da atamam olurmuş sanırım. Yüksek lisans yapmak istiyorum bu güz döneminde. Bir sıkıntı olmazsa gireceğim bir yere. Ama geçen senenin başvuru tarihlerine baktığımda, kesin kayıtlar Ağustosun ortasını hatta sonunu buluyor. Bu durumda okulu kazansam bile askerlik belgesi istenecek ve ben o tarihler içerisinde askerlik belgesi alıp alamayacağımı bilmiyorum. Biraz araştırdım. Kesin kayıt tarihlerini gösterir belgeyi okuldan alıp askerlik şubesine gidince geçici olarak bir süre uzatıp sana askerlik belgesini veriyorlarmış. Var mıdır bir bilgisi olan? Teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili