Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 466991"><p><strong>Joan avenue</strong></p><p></p><p>İyi Günler;</p><p></p><p>1988 yılı doğumluyum. 2015 yılı Mayıs ayı itibariyle lisans programından mezun oldum ve askerlik şubesine diploma tecili için başvurdum. Şahsıma verilen tecil süresi Haziran 2017 itibariyle bitmekteydi lakin Eylül 2016'da Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans programlarından birine kayıt olarak bu süreyi erteledim. Şimdi;</p><p></p><p>- Yeni kanunla birlikte üç yarıyıl eğitim sürem olduğuna göre tecilim Ocak 2018'de bitiyor. Bu süre okulu bitirdiğim takdirde bir sene uzuyor değil mi?</p><p>- Peki olası bir terk yada süre içerisinde okulun bitmemesinden dolayı yapılacak bir ilişik kesme işleminde herhangi bir tecil hakkım bulunmakta mıdır? (Lisans terklere bir sene civarı verilen tecil hakkı gibi)</p><p>- Üçüncü sorum ise; Ocak 2018 tarihinden önce kaydımı sildirip başka bir yüksek lisans programına kayıt yaptırırsam tecil hakkı kazanır mıyım?</p><p></p><p>Cevaplarınız için teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 466991"] [b]Joan avenue[/b] İyi Günler; 1988 yılı doğumluyum. 2015 yılı Mayıs ayı itibariyle lisans programından mezun oldum ve askerlik şubesine diploma tecili için başvurdum. Şahsıma verilen tecil süresi Haziran 2017 itibariyle bitmekteydi lakin Eylül 2016'da Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans programlarından birine kayıt olarak bu süreyi erteledim. Şimdi; - Yeni kanunla birlikte üç yarıyıl eğitim sürem olduğuna göre tecilim Ocak 2018'de bitiyor. Bu süre okulu bitirdiğim takdirde bir sene uzuyor değil mi? - Peki olası bir terk yada süre içerisinde okulun bitmemesinden dolayı yapılacak bir ilişik kesme işleminde herhangi bir tecil hakkım bulunmakta mıdır? (Lisans terklere bir sene civarı verilen tecil hakkı gibi) - Üçüncü sorum ise; Ocak 2018 tarihinden önce kaydımı sildirip başka bir yüksek lisans programına kayıt yaptırırsam tecil hakkı kazanır mıyım? Cevaplarınız için teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili