Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kemalz01" data-source="post: 485257" data-attributes="member: 49836"><p>Arkadaşlar daha önce yüksek lisans yapıyordum tecilim 21 ocakta bitiyordu.Tekrardan mülakata girip kazandim diğer kaydimi sildirip yeniden yüksek lisansa kayit oldum.Ama e devlette sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.Aynı durumda olan var mı?Bu ne demek oluyor yeniden yüksek lisans kazandigim için tecil alamiyormuyum yoksa kazandigim enstitü askerlik tecili için yazi mi göndermemiş.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Öncelikle ben kendi durumumu anlatayim tecilim 23.01.2018 yaziyordu e devlette yüksek lisansa tecilli askerlik durum belgemlw başvuru yaptim ve kazandim.Zaten daha önce kaydim vardi baska bir yüksek lisansda.Yenisini kazaninca eskiden kaydi mi sildirdim ve yeni enstitü kaydimi yaptırdım.Simdide e devlette 28.01.2018 sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.Bu ne demek bende anlamadım ama sanırım askere gidiyorum.Tecil yazımı yazincaya kadar geçen sürede ne yapmamiz gerekli onu bilmiyorum.Bilen bir arkadasimiz varsa yardimci olursa sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kemalz01, post: 485257, member: 49836"] Arkadaşlar daha önce yüksek lisans yapıyordum tecilim 21 ocakta bitiyordu.Tekrardan mülakata girip kazandim diğer kaydimi sildirip yeniden yüksek lisansa kayit oldum.Ama e devlette sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.Aynı durumda olan var mı?Bu ne demek oluyor yeniden yüksek lisans kazandigim için tecil alamiyormuyum yoksa kazandigim enstitü askerlik tecili için yazi mi göndermemiş. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Öncelikle ben kendi durumumu anlatayim tecilim 23.01.2018 yaziyordu e devlette yüksek lisansa tecilli askerlik durum belgemlw başvuru yaptim ve kazandim.Zaten daha önce kaydim vardi baska bir yüksek lisansda.Yenisini kazaninca eskiden kaydi mi sildirdim ve yeni enstitü kaydimi yaptırdım.Simdide e devlette 28.01.2018 sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor.Bu ne demek bende anlamadım ama sanırım askere gidiyorum.Tecil yazımı yazincaya kadar geçen sürede ne yapmamiz gerekli onu bilmiyorum.Bilen bir arkadasimiz varsa yardimci olursa sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili