Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademi canavar" data-source="post: 485281" data-attributes="member: 98492"><p>hocam eski yüksek lisanstan kayit sildirince bir ay içindebokul askerlik şubesine bildiriyi kayit silindiğini siz yeni yüksek lisanda kayit yapınca enstitü tecil istedi ama vermediler çünkü eski okulunuz henüz bildirmeleri yani siz tecilliyken yeni okul tecil istedi ve vermediler eski okul şubeye bildirince bir ay sonra şu an tecilsiz gozukuyosunuz yapılması gereken şey şudur:yeni okulunuzu arayıp esntitunuzun tekrar tecil istemesini söylemeniz gerek bu yapılmazsa şube sizin yeni yuksek lisans yaptığınızı bilmeyecek ve sizi en yakın celb dönemine hazırlayacak bu durumu ben kendim yasadim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademi canavar, post: 485281, member: 98492"] hocam eski yüksek lisanstan kayit sildirince bir ay içindebokul askerlik şubesine bildiriyi kayit silindiğini siz yeni yüksek lisanda kayit yapınca enstitü tecil istedi ama vermediler çünkü eski okulunuz henüz bildirmeleri yani siz tecilliyken yeni okul tecil istedi ve vermediler eski okul şubeye bildirince bir ay sonra şu an tecilsiz gozukuyosunuz yapılması gereken şey şudur:yeni okulunuzu arayıp esntitunuzun tekrar tecil istemesini söylemeniz gerek bu yapılmazsa şube sizin yeni yuksek lisans yaptığınızı bilmeyecek ve sizi en yakın celb dönemine hazırlayacak bu durumu ben kendim yasadim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili