Yüksek lisans veya doktora yapiyor olmak.

tugbakor

Öğrenci
Merhaba.Ben yüksek lisansimi bitirdim ve bu sekilde sarti olan bir ilana basvurdum.Basvurum kabul edilmedi.Ogrenime devam ediyor olmam lazimmmis.Yüksek lisans yapmis bitirmis oldugum icin yuksek lisans yapanlarla ayni ozellikleri saglamiyor muyum ? Neden kabul edilmedigine cok anlam veremedim.Bu sekilde mi oluyor arkadaslar yoksa yanlis bir durum var mi ortada.

Merve

Baş Editör
Merhaba.Ben yüksek lisansimi bitirdim ve bu sekilde sarti olan bir ilana basvurdum.Basvurum kabul edilmedi.Ogrenime devam ediyor olmam lazimmmis.Yüksek lisans yapmis bitirmis oldugum icin yuksek lisans yapanlarla ayni ozellikleri saglamiyor muyum ? Neden kabul edilmedigine cok anlam veremedim.Bu sekilde mi oluyor arkadaslar yoksa yanlis bir durum var mi ortada.
Yanlış bir durum yok. Ilandaki şartı sağlamanız gerekir.

maliaydin_25

Öğrenci
Merhaba..Yüksek lisans yaptığım bölümde; yüksek lisans yapıyor olma şartı ile ilana çıkılan bir araştırma görevliliği kadrosu mevcut. Ben başvuru esnasında öğrenci olduğumu belgelendirebiliyorum; fakat bu ay sonunda tez savunmam var.
Bu kadronun son başvuru tarihinde öğrenciliğim sona ermiş oluyor. Kadroya yerleşmem durumunda öğrenciliğim son bulduğu için istenilen evraklarda yer alan öğrenci belgesini üniversiteye ibraz edemeyeceğim. Böyle bir durumda kadroya yerleşmiş olsam dahi sıkıntı yaşar mıyım?
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.