öncelikle cevabınız için teşekkürler..geçiş ne zaman oluyor ders dönemi birinci dönemimdeyim ve başka bir üniversiteye geçiş yapmak istiyorum ne zaman başvuru yapabilirim ve başvuruların belirli bir dönemi var mı acaba ?
Bana girdiğim araştırma görevlililiği sınavında kazanırsanız sizin yüksek lisansınızı buraya almak istiyoruz gelir misiniz dediklerinde olur dedim fakat yüksek lisansımın olduğu okulda derslere gidemiyorum ve okul devamsızlık konusunda taviz vermiyor. Herhangi bir ders veya derslerden kalmış olmak yatay geçişe engel midir?
arkadaşlar ben de ders aşamasındayım bu dönem başladım yüksek lisansa. ben de yatay geçiş düşünüyorum ama devletten aldığımız burs yahut kredi kesilir mi yatay geçiş yapmamız durumunda. bir bilginiz var mı
peki hocam ben şu anki yüksek lisansımı yakıp ara dönemde başka bir üniversiteye yüksek lisans için başvurup yerleşirsem burs yada öğrenim kredisi durumum ne olur kesilir mi bir bilginiz var mı
nasıl yani anlayamadım??? ben öyp ile atandım yüksek lisans yapıyor olma şartını sağladım fakat devamsızdım simdi bulunduğum üniversiyeye yatay geçiş yapamaz mıyım???Engeldir tabiki. Araştırma görevlisi olduğunuz yerde baştan başlayın daha iyi olur.
çoğu üniversite yatay geçiş için %80 başarı ister. derslerden kalmışsanız yatay geçiş bayağı zor. geçmek istediğiniz üniversitenin şartlarına bakın. yönetmelik harici bir şeyi zaten kabul edemezler.nasıl yani anlayamadım??? ben öyp ile atandım yüksek lisans yapıyor olma şartını sağladım fakat devamsızdım simdi bulunduğum üniversiyeye yatay geçiş yapamaz mıyım???
çoğu üniversite yatay geçiş için %80 başarı ister. derslerden kalmışsanız yatay geçiş bayağı zor. geçmek istediğiniz üniversitenin şartlarına bakın. yönetmelik harici bir şeyi zaten kabul edemezler.