Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba ben işletme yüksek lisans öğrencisiyim ama amacım yüksek lisans yapıyor olmak şartı olan kadrolara başvurmak sadece yani derslere gitmiyorum derslerden kalıcam yani,eğer bir kadroyu kazanırsam bir sorun olur mu?
arkadaşlar merhaba ben işletme yüksek lisans öğrencisiyim ama amacım yüksek lisans yapıyor olmak şartı olan kadrolara başvurmak sadece yani derslere gitmiyorum derslerden kalıcam yani,eğer bir kadroyu kazanırsam bir sorun olur mu?
Senden transkript isteyecekler. Bakacaklar ki aa bu adam ders veremiyor ya bunla ne işimiz olur bizim diyecekler. Ha buna rağmen kadro kazanırsan ki orda başka bir iş vardır, o zaman takmazlar çok.