Yüksek lisans

Muhez

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba
Ben elektrik elektronik mühendisliğinden mezun oldum Sakarya üniversitesinde yüksek lisans yapmak istiyorum.Alesten 79 aldim agnom 3.16 sizce şansım var mı yüksek lisans için ve bilim sınavında neler soruyorlar yardım edip içimi ferahlatirsaniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

gs266

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba
Ben elektrik elektronik mühendisliğinden mezun oldum Sakarya üniversitesinde yüksek lisans yapmak istiyorum.Alesten 79 aldim agnom 3.16 sizce şansım var mı yüksek lisans için ve bilim sınavında neler soruyorlar yardım edip içimi ferahlatirsaniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Bilim sınavı genelde okuldan okula değişiyor hatta bazı okullar bilim sınavı adı altında sözlü mülakat yapıyorlar. Temel konulara hakim olmak gerekir devre sistemler, sinyal dersinin konuları, kontrol transfer fonksiyonları laplas, fourier, eğer sakarya üniversitesinin eğitim programında varsa elektrik makinaları dersinin içeriği önemli olabilir. ama ayrıntı değil temel düzeydeki bilgiler sorgulanır.
Şansın var mı sorununda cevabını sakarya üniversitesi fen bilimleri enstitüsünün web sitesinde geçmiş duyurulardan geçen senenin yüksek lisansa başvuranlar ve yüksek lisansa kabul olanların puanlarını göre bulabileceğini düşüyorum çünki okullar genellikle duyurular bütün bilgileri. Bence puanların iyi gibi duruyor en azından sıralamaya girersin.

Muhez

Öğrenci
Cevabınız için çok teşekkür ederim peki bu konuları herhangi biyerden çalışsam olur mu yoksa üniversitesine göre mi çalışmam lazim

nergisn

Öğrenci
Çevre Bilimleri Yüksek Lisans

Merhaba arkadaşlar, Çevre Mühendisliği mezunuyum Gazi Üniversitesi Çevre Bilimleri için yüksek lisans başvurusunda bulundum, bilim sınavı veya mülakat ile ilgili deneyimlerinizi paylaşmanız mümkün mü acaba?