çocuk itüyü sormamış ki , baksana aynen alıntılıyorum "ankara üniversitesi, odtü, hacettepe gibi yerlerde yapmak istiyorum." yaf milletteki de nedir bu yahu ,ankara yazmış istanbul (itü) anlamış ,istanbul yazılsa paris anlayacak belkim.bi gözlük takmanı öneririm in bold yazdım ama.kimseyi de ilgilendirdiğin yok cocuk oralara nasıl girebilir onu soruyor!
- - - Güncellendi - - -
merhaba;
iü mezunuyum ve başka okulda tezliyim. şimdi yazdığın okulları bilmiyorum ancak gazi de dediğin durum mevcuttur ,hatta gazi özellikle ve özellikle referans istemektedir.giden arkadaslarımdan da kendi öğrencilerine ayrıcalık tanıdğına dair veri ulaşmıştır.
yalnız şurası çok önemlidir ,mülakat esnasınfda sorulan sorulara lütfen doğru cevap vermeye çalışınız hatta eksiksiz doğru cevaplayınız lütfen. bunun dışında en fazla 2.75 yada 3.0 şartı agno/gano şartı koyarlar genelde ancak bunu da çoğu okul yapmaz ve bunu enstitü ilan metninde görebilirsiniz. inceleyiniz. başarılar.[ek bilgi:boğaziçi üniversitesi agno şarttı istememekte idi hatırladığım. bilkent bazı bölümlere 3.0 diğerlerine 2.5 şartı koymuştur.]