Yüksek lisansta danışman değişikliği

Merhaba. Yüksek lisans tez dönemindeyim. Ders seçimimi yaptım fakat henüz tez öneri formunu teslim etmedim. Danışmanımla aramızda doğan problemler nedeniyle danışman değişikliğine gitmek istiyorum. Fakat ders seçiminde o hocanın danışmanlığını seçtiğim için problem olur mu? Birde şu an tez öneri formunu vermesem ara dönemde vermem mümkün olur mu? Yani yarım dönem bekleyip sonra teze başlama imkanım var mı?

cyngene

Öğrenci
Ben tez 2 . Dönemdeyim ama hala tez önerisi vermedim danışmanım hallederiz dedi:) . Danışman değişikliğinde değişecek danışmandan önce imza alman gerek senkronize gidiyor olay

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dilara519

Öğrenci
Merhaba
Yüksek lisansımın 1.donemindeyim istemediğim alandan bir danisman hocasi vermişler başladım fakat ilk derste dahi pek birsey anlayamadım diger haftada hocaya mail attim yarin ders var mi diye cevap gelmedi sabah aradim 2 kere açmadı ardindan sms attım cevap gelmedi neyse dedim gitmedim universiteye zaten dersi alan 2 kisiyiz diger arkadasta sehir disinda çalışıyor diger hafta geldi gittim universiteye hocayi bulamadim odasinda yoktu yarim saat bekledim hala gelmedi aradim kendisini meşgule attı. Ben simdi ne yapmaliyim zaten istemedigim bir alandı e hoca da böyle yapıyor danışman değişikliği için nasıl bir yol izleyebilirim?

Killjoy

Öğrenci
Merhaba
Yüksek lisansımın 1.donemindeyim istemediğim alandan bir danisman hocasi vermişler başladım fakat ilk derste dahi pek birsey anlayamadım diger haftada hocaya mail attim yarin ders var mi diye cevap gelmedi sabah aradim 2 kere açmadı ardindan sms attım cevap gelmedi neyse dedim gitmedim universiteye zaten dersi alan 2 kisiyiz diger arkadasta sehir disinda çalışıyor diger hafta geldi gittim universiteye hocayi bulamadim odasinda yoktu yarim saat bekledim hala gelmedi aradim kendisini meşgule attı. Ben simdi ne yapmaliyim zaten istemedigim bir alandı e hoca da böyle yapıyor danışman değişikliği için nasıl bir yol izleyebilirim?

Yüksek lisansa başlangıç tarihinizin siteye üye olduğunuz tarih, yani 2013 olduğunu düşünüyorum. Daha önce kayıt yaptırmadınız mı? Ve alanınız nedir?

Killjoy

Öğrenci
Ne demek istediginizi anlayamadım. Yüksek lisansin 1.donemindeyim yazdım niye 2013te başlayayım? Sorum danışman değişikliği ile alakalidır.

Bu site akademik personel sitesi olduğu için, üyelerin çoğunun akademik hayata başlandıklarında ya da başlamaya karar verdiklerinde üye olduklarını düşünüyorum. Eğer siz de kayıt yaptırdıktan sonra iki yıl ara vermişseniz bu da danışmanın istemediği bir durum olabilir. Bence önce danışmanınızla konuşun. Eğer bir sorun olursa bölüm başkanına gidin. Bu durumda bölüm başkanı sizin danışmanınız olmak zorunda.

Dilara519

Öğrenci
Bu site akademik personel sitesi olduğu için, üyelerin çoğunun akademik hayata başlandıklarında ya da başlamaya karar verdiklerinde üye olduklarını düşünüyorum. Eğer siz de kayıt yaptırdıktan sonra iki yıl ara vermişseniz bu da danışmanın istemediği bir durum olabilir. Bence önce danışmanınızla konuşun. Eğer bir sorun olursa bölüm başkanına gidin. Bu durumda bölüm başkanı sizin danışmanınız olmak zorunda.
Anladım. teşekkür ederim

B

bilimseldüşünüş

Guest
Unvanın kaldırılması

Yardımcı Doçentlik unvanı kaldırıldıktan sonra Yüksek Lisans öğrencilerinin tez danışmanları da değişikliğe uğrayacak mı?????