Yüksek Lisansta üniversite ne kadar önemli?

allip

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bahar döneminde bir üniversiteye kayıt hakkı kazandım fakat yaşadığım yere 10 saat uzaklıkta ve küçük bir üniversite. Zaman kaybetmeden okumak mı mantıklı yoksa bahar dönemi sonunu bekleyip daha iyi üniversiteler için beklemek mi? Çok kararsız kaldım, sonrasında pişman olmak istemiyorum. Yarın kayıtların son günü.. Lütfen fikir belirtin :(

deniz07

Öğrenci
Hocam öncelikle tebrikler , daha iyi bir üniversitede daha iyi bir hocayla çalışmak sizi o alanda daha fazla geliştirir . Fakat amacınız yüksek lisans yapayım ilanlarda açılan yüksek lisans şartını sağlamaksa zaman kaybetmeyin başlayın bence .

allip

Öğrenci
Hocam öncelikle tebrikler , daha iyi bir üniversitede daha iyi bir hocayla çalışmak sizi o alanda daha fazla geliştirir . Fakat amacınız yüksek lisans yapayım ilanlarda açılan yüksek lisans şartını sağlamaksa zaman kaybetmeyin başlayın bence .

Teşekkür ederim yok hocam ilanlarla şu anlık işim yok sadece alanımda ilerlemek istiyorum. Bunun için de iyi bir üniversite ve iyi bir hoca daha mantıklı olacak.