Yüksek Lisanstan Atılma

Merhaba arkadaşlar,

2015 haziranda bir yüksek lisansa kaydoldum. Nisan ayında çıkan yönetmeliğe göre atılma gelmiş görünüyor.Anladığım kadarıyla 2016-2017 güz döneminden itibaren 6 yarıyıl içinde yüksek lisansı bitirmem gerek fakat ben hiç derslere girmiyorum, 4 yarıyıl içinde tez yazımına başlamış olma maddesi nedeniyle 2016-2017 güz döneminden itibaren 4 yarıyıl içinde atılacak mıyım?

- - - Güncellendi - - -

güncel....

symo++

Kısıtlanmış Üyelik
Merhaba arkadaşlar,

2015 haziranda bir yüksek lisansa kaydoldum. Nisan ayında çıkan yönetmeliğe göre atılma gelmiş görünüyor.Anladığım kadarıyla 2016-2017 güz döneminden itibaren 6 yarıyıl içinde yüksek lisansı bitirmem gerek fakat ben hiç derslere girmiyorum, 4 yarıyıl içinde tez yazımına başlamış olma maddesi nedeniyle 2016-2017 güz döneminden itibaren 4 yarıyıl içinde atılacak mıyım?

- - - Güncellendi - - -

güncel....

merhaba

siz hemen atılmazsınız nisan 2016 itibari ile 2 yıl da bitirmeniz gerekecektir. (yönetmeliği de bi okuyun ,okumuştum hatırlamıyorum bazı kıızmlarını ancak yönetmelik yayınlandığı tarih itibariyle önceden kayıtlı öğrenciler için süre sıfırlanıyor)
yani bende 2014 ağustosta kayıtlıydım bıraktım deva etmedim ama bişey olmaması gerekiyor ,olsada heralde çok umrumda olmaz,gider paşa paşa yaparız askerliği. yurtdışına gitmeye çalışıyorum ..akademik için.

A

Akademik Forum

Guest
Cevap için teşekkürler benim asıl öğrenmek istediğim süre 2016 Nisan'da mı başlıyor yoksa 2016-2017 güz döneminde mi? Arada 3-4 ay oynuyor çünkü?

symo++

Kısıtlanmış Üyelik
Cevap için teşekkürler benim asıl öğrenmek istediğim süre 2016 Nisan'da mı başlıyor yoksa 2016-2017 güz döneminde mi? Arada 3-4 ay oynuyor çünkü?

valla onu bende merak etmiştim ama kurcalamadım da , yani ben genelde tabloya tepeden bakıyorum da hep. bir maçta kazanmışsak kaç kaç olduğu çok umrumda değil gibisine.

yani tam olrak öyle değil tabi ama , şimdi benim bazı tekniklerim var ondan doğru çıkıyor. neyse..

yani ama resmi açıklama sanıyorum "yönetmelik tarihinden önce..."" gibi bişeydi ,yani öyleyse diye varsayıyorum nisan 2016 olur. ama tabi nisandada normalde dönem başlamaz o da bi saçmalık. neyse yaf ben takmıyorum ,benim bazı planlarım var hiçbrii gerçekleşmeyip askere alınacaksam takmıycam açıkçası ,yaf ölmekten pek korkmuyorum ..

dürüstseniz sonuçlara da çok odaklanmayın , bırakın her zaman da herşey istediğiniz gibi olmayıversin...