wonderland
Öğrenci
merhaba ben yeni üyeyim, çok faydalı bir site olmuş bu yüzden öncelikle teşekkür ederim emekleriniz için ve soruma gelince ben gıda mühendisliğinden bu sene mezun oldum ve akademik kariyer yapıp yapmama konusunda kararsızım şuanda ama yüksek lisans da yapmak istiyorum. ben bu sene yüksek lisansa başlasam ve seneye akademik kariyere karar verirsem öyp ile atanmaya geçebilir miyim? bunun için tekrardan alese girmeme gerek var mı yoksa bu seneki puanımı kullanabilir miyim? ve yüksek lisansa başladığım üniversitede kalmaya devam edebilir miyim yoksa başka bir okula mı gönderilirim?
bir de öyp ile yurt dışı eğitiminde "yeni açılan üniversitelere öğretim elemanı almak için" diyorlar bu yeni açılan üniversitelerin bir listesi var mı? varsa nerden bulabilirim? ve bu sene yüksek lisansa başlarsam seneye de yurtdışında eğitime gitmek gibi bir hakkım var mı? umarım derdimi anlatabilmişimdir teşekkür ederim
bir de öyp ile yurt dışı eğitiminde "yeni açılan üniversitelere öğretim elemanı almak için" diyorlar bu yeni açılan üniversitelerin bir listesi var mı? varsa nerden bulabilirim? ve bu sene yüksek lisansa başlarsam seneye de yurtdışında eğitime gitmek gibi bir hakkım var mı? umarım derdimi anlatabilmişimdir teşekkür ederim