Yuksek lisans mezuniyet aşaması çook önemliii yardım

electronicboy

Öğrenci
Arkadaslar merhaba yuksek lisansimi iki hafta icinde bitirecegim ama tez konum enstituye gonderdigim tez konusu ile bazi detaylari benzemiyo örneğin a çesidi elma kullandim yazmisim ama denemede b çesidi elma kullandim arkadaslar tezimin gecmeme durumu olur mu lutfen yardim edebilirmisiniz..

Bazinga

Öğrenci
Sadece bir fikir olarak söylüyorum, resmiyetini bilmiyorum. Neden a değilde b kullandığınızı tezde açıklarsanız sanki sıkıntı olmaz gibi geliyor bana.

electronicboy

Öğrenci
Offf cok stres yaptim seminerim var pazartesi sonraki hafta mezuniyet enstitu bi zorluk cikarir diye cok korkuyorum konu degismiyo neden bu kadar prosudur var

electronicboy

Öğrenci
Peki enstitu tek tek inceliyomu bu ogrenci konuya bunları yazmis tezinin icerigini inceleyelim doğru mu bunlar şeklinde.. bide hocam gerekçe raporu yazsa oyle bisey olabilir mi şu gerekceden dolayi sunu kullandik diye

erfpr

Öğrenci
Selamlar,
Doktora tezi ya da yuksek lisans tezi tum dersler bittikten sonra mi teslim ediliyor ? Doktora da hernhangi bir tarih olabilir diye duymustum, ama yuksek lisansta dersler bittikten sonra diye duydum, her ikisinde de emin degilim. Yuksek lisansta son ders/desleri alirken yine ayni donemde yuksek lisans tezini de o donemki tez teslim tarihinde teslim edebilirmiyiz ? Yoksa extra 1 donem daha mi bekleyecegiz tezi teslim etmek icin ?

Son düzenleme:

göçmen kuş

Öğrenci
Bende merak ediyorum.YL tezini derslerin bitiminin hemen ardından versek olurmu.Benim bir dersim 4.yarıyıla kaldı,yani 2018 bahar döneminde alacağım.Tezimide 2018 haziranından hemen sonra teslim ederim diye düşündüm ama prosedüre aykırı bir durum olmaz inşallah.Bilgisi olan varmı.

Son düzenleme:

erfpr

Öğrenci
Bende merak ediyorum.YL tezini derslerin bitiminin hemen ardından versek olurmu.Benim bir dersim 4.yarıyıla kaldı,yani 2018 bahar döneminde alacağım.Tezimide 2018 haziranından hemen sonra teslim ederim diye düşündüm ama prosedüre aykırı bir durum olmaz inşallah.Bilgisi olan varmı.

Ben su kadarina eminim; bizim univ.de tez teslim tarihinden (4 mayis ) 1 ay onceye(4 nisan)'a kadar web uzerinden tez teslim basvuru formunu doldurulur, sonra tez teslim tarihinden en gec 1 ay sonra juri onunde sunum yapilir.