Normal
Merhabalar değerli hocalarım ben 15.02.2014 yurtdışı dil eğitimi için YÖK'ün yayınladığı en son ÖYP esas ve usulleri çerçevesinde istenen prosedürleri tamamlayıp kabul belgelerimi üniversitem aracılığıyla YÖK'e gönderdim. Sizce olumlu sonuç gelir mi ? Bir diğer konu ise üniversitemle bu dil eğitimi başvuru sonucunun YÖK'ten olumlu ya da olumsuz cevap gelmeden 35. madde işlemini başlatamayacaklarını söylediler. 35. madde işleminin geç başlaması sorun olur mu ya da nasıl bir yol izlemeliyim. Değerli fikirlerinizi bekliyorum. Have nice days
Merhabalar değerli hocalarım ben 15.02.2014 yurtdışı dil eğitimi için YÖK'ün yayınladığı en son ÖYP esas ve usulleri çerçevesinde istenen prosedürleri tamamlayıp kabul belgelerimi üniversitem aracılığıyla YÖK'e gönderdim. Sizce olumlu sonuç gelir mi ? Bir diğer konu ise üniversitemle bu dil eğitimi başvuru sonucunun YÖK'ten olumlu ya da olumsuz cevap gelmeden 35. madde işlemini başlatamayacaklarını söylediler. 35. madde işleminin geç başlaması sorun olur mu ya da nasıl bir yol izlemeliyim. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Have nice days